Blockerade användare

This page is a translated version of the page Blocked user and the translation is 100% complete.
Other languages:
Acèh • ‎Bahasa Indonesia • ‎Bahasa Melayu • ‎British English • ‎Cymraeg • ‎Deutsch • ‎English • ‎Hawaiʻi • ‎Lëtzebuergesch • ‎Napulitano • ‎Nederlands • ‎Tiếng Việt • ‎Türkçe • ‎Zazaki • ‎asturianu • ‎azərbaycanca • ‎català • ‎dansk • ‎español • ‎euskara • ‎français • ‎føroyskt • ‎galego • ‎hornjoserbsce • ‎hrvatski • ‎italiano • ‎magyar • ‎norsk bokmål • ‎occitan • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎română • ‎shqip • ‎sicilianu • ‎slovenščina • ‎svenska • ‎čeština • ‎Ελληνικά • ‎беларуская • ‎русский • ‎татарча/tatarça • ‎тоҷикӣ • ‎українська • ‎հայերեն • ‎עברית • ‎العربية • ‎روچ کپتین بلوچی • ‎سنڌي • ‎فارسی • ‎مصرى • ‎پښتو • ‎नेपाली • ‎मराठी • ‎हिन्दी • ‎বাংলা • ‎ગુજરાતી • ‎தமிழ் • ‎తెలుగు • ‎ಕನ್ನಡ • ‎മലയാളം • ‎ไทย • ‎中文 • ‎日本語 • ‎한국어

Blockerade användare är användare som är förhindrade att ändra på sidor, ladda upp filer, flytta och skapa sidor, och utföra andra åtgärder som utökade användarrättigheter skulle bevilja. Administratörer och andra med tillgång till blockerings gränssnittet kan varken blockera eller avblockera andra (förutom sig själv) när de är blockerade.

Blockerade användare kan fortfarande visa och redigera sin bevakningslista; på de flesta (men inte alla) wikier, kan fortfarande redigera sin egen användardiskussion och/eller skicka e-post med hjälp av Special:EmailUser (endast registrerade konton) så länge inte det inte uttryckligen förbjudits. Administratörer och stewarder kan blockera användare (oregistrerade eller inloggade). Globala systemoperatörer kan också blockera användare på wikier definierade i den globala wikiuppsättningen.

Se även