Indsamling 2012/Oversættelse/Donor informationssider

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Donor information pages and the translation is 100% complete.


Annullere eller ændre din donation

Vi sætter pris på dit bidrag til Wikimedia Foundation og din støtte til fri viden. Vi ved, at omstændighederne kan ændre sig, så det ikke længere er muligt at fortsætte en fast donation. For at annullere eller ændre dit abonnement, skal du følge instruktionerne nedenfor. Ved kontakt, angiv da venligst ikke oplysninger om kreditkort eller lignende.

PayPal
 • Du skal logge ind på din PayPal-konto, skal du gå til din profil under "Min konto", klik på "Kontooplysninger" og derefter "forhåndsgodkendt betalinger".
 • Følg vejledningen på skærmen retninger fra dette punkt på. Du kan finde mere information om PayPal.
 • Alternativt kan du følge kreditkort retninger nedenfor. Du skal dog være opmærksom, at vi kun kan annullere PayPal donationer og ikke ændre dem.
Credit Card
 • Venligst e-mail giving wikimedia.org herunder hvilken type ændring, du ønsker at gøre, og så mange oplysninger som du kan om den oprindelige gave, såsom:
  • E-mail, der blev brugt til donationskvittering
  • Fulde anvendte navn
 • Du vil modtage en e-mail bekræftelse, når ændringen er gennemført.

Problemer med donation

Hvis du har problemer med din donation eller har brug for at stille spørgsmål, bedes du læse vores ofte stillede spørgsmål. Hvis du stadig er i tvivl eller har brug for hjælp spore din transaktion, kan du kontakte donate@wikimedia.org.

Er dette websted sikker?
Wikimedia Foundation's donation hjemmeside er yderst sikker og drevet af Verisign Trusted. Når du har klikket et banner eller efter en donation link, er den side, du taget til på en sikret hjemmeside (https), alle oplysninger er krypteret og håndteres efter den højeste standard af databeskyttelse.
Min foretrukne betalingsmetode tilbydes endnu ikke af Wikimedia Foundation.
Vi beklager, at vi i øjeblikket ikke i stand til at tilbyde din foretrukne betalingsmåde i fremtidige fundraisers, håber vi at have bedre muligheder for donation i flere valutaer. Vi vil dog elske at vide hvilke metoder er de mest brugte af dig og dit land - så send os en e-mail med din feedback, nævner dit land og navnet på den betalingsmetode.
Vi vil forsøge at tilføje disse indstillinger i den nærmeste fremtid. I mellemtiden kan du kigge på følgende webadresse for andre muligheder, der kan være tilgængelige for dig på dette tidspunkt: Måder at give
Hvorfor blev min kredit/betalingskort donation afvist?
Hvis din betaling blev afvist, eller hvis du ikke var i stand til at indtaste dine kortoplysninger på vores donation side, bedes du tjekke din debet/kreditkort i følgende tilfælde:
 • Dit kreditkort/betalingskort skal være have international brug aktiveret. Kort, der kun kan bruges indenlands, kan ikke accepteres på nuværende tidspunkt. Kontakt din bank og bed om at få aktiveret international brug.
 • Kreditkort fra USA, Storbritannien og Canada vil kun blive accepteret i disse respektive lande.
 • Ikke alle virtuelle kort kan accepteres på dette tidspunkt. Virtuelle kort er ofte brugt til online-køb til at beskytte din fysiske kortets følsomme oplysninger. Men forvisset om, at vores donation bearbejdning, hvis bakkes op af professionelle, fuldt kompatible processorer og dine oplysninger er meget sikker. Så hvis din virtuelle kort bliver afvist, skal du bruge din almindelige kredit/betalingskort i stedet.
 • Hvis du bruger dit betalingskort, skal du bemærke, at sikkerhedskode (CVV) er valgfri. Hvis dit betalingskort ikke har en CVV bare springe dette felt.
 • Din bank kan have blokeret overførslen. Det er i særdeleshed muligt, hvis det er første gang du donerer til Wikimedia. Kontakt din bank og bed dem om at fjerne fremtidige blokeringer på overførsler til Wikimedia, så du i fremtiden kan donere uden hindringer.
Hvorfor modtog jeg et advarsels-/fejlcertifikat mens jeg forsøgte at donere?
Du skal ikke være bekymret over at se et advarsels-/fejlcertifikat, når du prøver at donere. Det er sandsynligvis på grund af at din browser er forældet. Vær venlig at opdatere din browser til en nyere version eller benyt en anden browser. Hvis problemet ikke går væk, så send os en mail på donate@wikimedia.org

Politik for refundering

Hvis du af en eller anden grund ønsker at få din donation refunderet, bedes du kontakte os via e-mail på donate@wikimedia.org. Vi skal bruge følgende oplysninger for at kunne behandle din refusion:

 • Dato for donation (Alle anmodninger om tilbagebetaling skal fremsættes inden 90 dage efter donation)
 • Beløb doneret (Donationer over USD $ 10.000, anses for store donationer og er underlagt den gældende aftale om tilskud mellem Instituttet og donor)
 • Fulde navn
 • Betaling metode (kreditkort, bankoverførsel, E-wallet, ...)
 • Oprindelsesland
 • Årsag til tilbagebetaling

Bemærk, at nogle betalingsmetoder ikke kan støtte restitutioner eller kræve restitutioner, der skal foretages gennem betaling udnyttede metoden (kort), kan så yderligere oplysninger påkrævet for at behandle din refusion. Alle tilbagebetalinger vil blive behandlet så hurtigt som muligt, men sagsbehandlingstider kan variere, afhængigt af betalingsmetode.

Matchende Gaver

Matchende Gaver er en stor, let måde at fordoble eller endda tredobbelt din donation til Wikimedia Foundation. Mange virksomheder støtter medarbejderen filantropi ved at tilbyde matchende gave programmer. Ved at udnytte din virksomheds matching gave program, kan du maksimere værdien af ​​din gave uden yderligere omkostninger. Forhør dig hos din HR afdeling at se, om din arbejdsgiver vil matche din gave til Wikimedia Foundation.

Hvordan virker dette program?

Selv programmer kan variere fra selskab til selskab, processen er normalt meget enkel:

 1. Bekræft, at din virksomhed har et Matching Gifts program og få de relevante Matching Gifts former fra din arbejdsgiver
 2. Udfyld formularen og send den til Wikimedia Foundation på vores adresse:
  Wikimedia Foundation, Inc.
  P.O. Box 98204
  Washington, DC 20090-8204 USA
 3. eller e-mail: matching@wikimedia.org
 4. Wikimedia Foundation vil bekræfte din donation og sende blanketten tilbage til dit firma
 5. Din virksomhed vil sende et matchende gave bidrag til Wikimedia Foundation
 6. Matchende gaver bedes rettet til:
Til din orientering er vores USA Tax ID:

Kombineret Federal Kampagne

The Wikimedia Foundation, Inc. er på USA 2011 Kombineret Federal Campaign (CFC) Charity List som en national / international uafhængig organisation. Vores kode er: 61478.

Organisationer, der har støttet WMF gennem gavmildhed af deres ansatte

Mange mennesker og deres arbejdsgivere har allerede indgået et partnerskab for at donere til Wikimedia Foundation. Vi er taknemmelige for deres støtte og generøsitet. Hvis nogen allerede har doneret et matchende bidrag, kan du finde mere information om deres matchende gaver program her: