Luna diplomației culturale ucrainene 2022

This page is a translated version of the page Ukraine's Cultural Diplomacy Month 2022 and the translation is 100% complete.

Ukraine's Cultural Diplomacy Month 2022

17 February – 17 March    

[Social media: #UCDMonth] · [Link here: ucdm.wikimedia.org.ua]    Bine ai venit la provocarea de a contribui, prin scrierea de articole, la prezența culturii ucrainene în Wikipedia!
  • Ce: Acesta este un concurs public de scriere, care are ca obiective să creeze și să îmbunătățească articole despre cultura și oamenii din Ucraina în cât mai multe versiuni Wikipedia. Lista articolelor pe care să te concentrezi a fost dată de organizatorii ucraineni. Cei mai activi participanți vor câștiga premii.
  • Când: Concursul se desfășoară de la 00:01, 17 februarie 2022 (UTC) până la 23:59, 17 martie 2022 (UTC).
  • Cum: Concursul este simplu ca structură, având 4 pași: Selectează articolele la care vrei să lucrezi → Primești puncte pentru munca ta → Încearcă să aduni cât mai multe puncte posibile → Câștigă premii pentru contribuția ta!
  • Cine: Orice persoană care are un cont pe orice wiki poate ajuta și colabora la scrierea și/sau traducerea în orice limbă a articolelor legate de cultura ucraineană. Pentru a participa este nevoie să te înscrii în secțiunea de Participanți.
  • De ce: Concursul este organizat de Wikimedia Ukraine în cooperare cu Institutul Ucrainean și Ministerul Afacerilor Externe din Ucraina. Wikipediei îi lipsesc articole despre diverse teme și prin acest concurs sperăm să îmbunătățim articole despre teme importante pentru ucraineni. Îmbunătățirea articolelor din Wikipedia și documentarea despre cultura ucraineană este importantă pentru a ne asigura că cititorii primesc informații de bună calitate.