Ukrán kulturális diplomáciai hónap - 2022

This page is a translated version of the page Ukraine's Cultural Diplomacy Month 2022 and the translation is 100% complete.

Ukrán kulturális diplomáciai hónap – 2022

február 17. – március 17.    

[Közösségi média: #UCDMonth] · [Kattints ide!: ucdm.wikimedia.org.ua]    Üdvözölünk a Wikipédia ukrán kultúrával kapcsolatos tartalmának javítására indított versenyen!
  • Mi ez: Ez egy nyilvános szócikkíró verseny, amelynek célja, hogy a Wikipédia minél több nyelvi kiadásában új szócikkek jöjjenek létre és meglévő szócikkeket javítsunk Ukrajna kultúrája és népe témakörben. A verseny szervezői egy listát készítettek az ajánlott szócikkekről. A legaktívabb résztvevők díjazásban részesülnek.
  • Mikor: A szócikkíró verseny ekkor kezdődik: 00:01, 17 február 2022 (UTC) és eddig tart: 23:59, 17 március 2022 (UTC).
  • Hogyan vehetsz részt: A verseny menete egyszerű, négy lépésből áll: Válassz ki egy szócikket, amelyen dolgozni szeretnél → Érvényesítsd a pontokat a munkádért → Törekedj arra, hogy minél több pontot szerezz → Vedd át a jutalmat a munkádért!
  • Ki vehet részt: Bármelyik wikipédista, aki rendelkezik Wikipédia azonosítóval bármelyik wikin, és segíteni szeretne az ukrán kultúrával kapcsolatos szócikkek írásában vagy fordításában bármilyen nyelven. A részvételhez fel kell iratkoznod a résztvevők rovatban.
  • Mi a célja: A versenyt az Ukrán Wikimedia Alapítvány szervezi az Ukrán Intézet és Ukrajna Külügyminisztériuma együttműködésével. A Wikipédia szócikkek jelenleg nem fednek le minden témakört. Reméljük, hogy a verseny révén javulni fognak a szócikkek az ukrán nép számára fontos kulturális témakörökben. A Wikipédia ukrán kultúra témájú cikkeinek javítása és a témakörök lefedettségének növelése fontos ahhoz, hogy az olvasók minőségi információkhoz jussanak.