Maand van Oekraïense Culturele Diplomatie 2022

This page is a translated version of the page Ukraine's Cultural Diplomacy Month 2022 and the translation is 100% complete.

Ukraine's Cultural Diplomacy Month 2022

17 February – 17 March    

[Social media: #UCDMonth] · [Link here: ucdm.wikimedia.org.ua]    Welkom bij de schrijfwedstrijd Oekraïense cultuur op Wikipedia!
  • Wat? Dit is een schrijfwedstrijd waarin iedereen kan meedoen. De bedoeling is dat er in zo veel mogelijk talen nieuwe artikelen komen over de Oekraïense cultuur en het Oekraïense volk en dat reeds bestaande artikelen over dit onderwerp worden verbeterd. De organisatoren van de wedstrijd hebben een lijst samengesteld van belangrijke artikelen. Voor de actiefste deelnemers zijn er prijzen beschikbaar.
  • Wanneer? De schrijfwedstrijd loopt van 00:01, 17 februari 2022 (UTC) tot 23:59, 17 maart 2022 (UTC).
  • Hoe? De wedstrijd is heel eenvoudig en verloopt in vier stappen: Selecteer artikelen om aan te werken → Behaal punten voor je werk → Probeer zoveel mogelijk punten te behalen. → Win prijzen met je bijdragen!
  • Wie? Iedereen die op Wikipedia een account heeft, kan helpen met het schrijven en/of vertalen van artikelen over de Oekraïense cultuur naar welke andere taal dan ook. Doe je mee? Meld je dan aan op de pagina Deelnemers.
  • Waarom? Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Wikimedia Oekraïne in samenwerking met het Oekraïens Instituut en het Oekraïense Ministerie van Buitenlandse Zaken. Veel onderwerpen zijn op Wikipedia nog onvoldoende vertegenwoordigd. Met deze wedstrijd hopen wij dit recht te zetten met nieuwe of verbeterde artikelen over onderwerpen die van betekenis zijn voor het Oekraïense volk, zodat onze lezers toegang krijgen tot hoogwaardige informatie.