Ukrainas måned for kulturdiplomati 2022

This page is a translated version of the page Ukraine's Cultural Diplomacy Month 2022 and the translation is 100% complete.

Ukrainas måned for kulturdiplomati 2022

17. februar - 17. mars    

[Sosiale medier: #UCDMonth] · [Lenk til: ucdm.wikimedia.org.ua]    Velkommen til skriveutfordringen for å forbedre dekningen av ukrainsk kultur på Wikipedia!
  • Hva: Dette er en offentlig skrivekonkurranse, som har som mål å lage nye og forbedre artikler om Ukrainas folk og kultur på så mange språkversjoner av Wikipedia som mulig. Listen med artikler som bør fokuseres på er levert av utfordringens organisatorer i Ukraina. De mest aktive deltakerne vil få premier.
  • Når: Skriveutfordringen varer fra 00:01, 17 februar 2022 (UTC) til 23:59, 17 mars 2022 (UTC).
  • Hvordan: Konkurransen har en enkel struktur, med 4 steg: Velg artiklene du vil jobbe med → Få poeng for arbeidet ditt → Forsøk å få så mange poeng som mulig → Få premier for bidraget ditt!
  • Hvem: Alle wikipedianere med en hvilken som helst wikikonto kan bidra med å skrive og/eller oversette artikler om Ukrainsk kultur på alle språk. For å delta må du melde deg på under Deltakere.
  • Hvorfor: Konkurransen organiseres av Wikimedia Ukraine i samarbeid med Ukrainian Institute og det ukrainske utenriksdepartementet. Wikipedia mangler artikler om alle slags tema, og gjennom denne konkurransen håper vi å få forbedret kulturartikler som er viktige for det ukrainske folk. Det er viktig å forbedre artiklene om og dekningen av ukrainsk kultur på Wikipedia for å sikre at våre lesere finner informasjon av høy kvalitet.