Fundraising 2010/Lilaroja Appeal/ca


Lilaroja

Lilaroja

edit
  • Si us plau llegiu:
  • Una crida personal
  • de l'autora de la Viquipèdia Lilaroja

Un dòlar, un carta d'amor i un cor partit.

Quan era voluntària a la Wikimedia Foundation a San Francisco, llegia un munt de correus que escrivia la gent i cartes que ens enviaven quan engegàvem la campanya anual de recaptació de fons.

Llavors te n'adones que la gent no només dóna diners sinó que envien el seu amor. Un nen donava content un dòlar de la seva petita paga setmanal. Una vegada, un xec venia amb un senzill missatge en un post-it que deia ESTIMO LA VIQUIPÈDIAAAAA!!! Fins i tot, de vegades, els missatges eren difícils de llegir.

Mai oblidaré el que vaig llegir d'uns pares a qui se'ls havia mort el fill d'una estranya malaltia. Donaven agraïts perquè la Viquipèdia tenia un article per informar a la gent de l'existència de la malaltia que els hi va prendre la vida del seu fill.

La Viquipèdia significa un munt de coses diferents per als que la fem servir. Sigui quina sigui la teva connexió personal, formes part d'una comunitat màgica. Més de 400 milions de persones fan servir la Viquipèdia i els seus projectes germans cada mes -- gairebé un terç del món connectat a Internet.

Ara és l'època de l'any quan la gent d'arreu de la comunitat de Viquipèdia s'ajunta per ajudar a mantenir la nostra fundació conjunta amb una donació de 20$, 30€, 4.000¥, o el que sigui que puguin per mantenir la Viquipèdia lliure i de franc.

De la mateixa manera que construïm la Viquipèdia de paraula en paraula, la podem mantenir saludable i pròspera de donació en donació.

Espero que ara sigui el moment que escullis per enviar a la Viquipèdia una mica d'amor.

Gràcies,

Lilaroja

Oliva, País Valencià