Fund drives/2005/Q4 planning/Translations/Fundraising drive letter - da

(ang) (ar) (ast) (bg) (br) (ca) (cs) (cy) (da) (de) (en) (el) (eo) (es) (et) (fi) (fr) (gl) (hu) (he) (ia) (id) (it) (ja) (ko) (ml) (nap) (nl) (nn) (pl) (pt) (ro) (ru) (sc) (sk) (sl) (sh) (sr) (su) (sv) (th) (tr) (vi) (ua) (wa) (zh) edit


Wikimedia og de titusinde af frivillige, som har givet deres tid og ekspertise til dette projekt, ved at viden er magt og at det skal og må være frit.

Gavmilde bidrag fra folk som dig har givet Wikipedia evnen til at blive det største encyklopædi i verdens historien. For bare et par år siden lå Wikipedia.org ikke engang på top 10,000 over de mest populære hjemmeside; nu ligger den på top 30 med mere end 2.5 milliarder besøg, alene i November 2005. Mindre end halvdelen af en procent af mennesker der brugte internettet, på en tilfældig dag sidste år, var på Wikipedia.org. Nu er det tal næsten firedoblede og vi regner med en lignende udvikling i de kommende år. Med din hjælp, vil millioner af mennesker stadig kunne bruge Wikipedia og dets søster projekter næste år.

For at kunne følge med de eksponentielt voksende krav til Wikipedia, er vores buget vokset fra ca. 96,000 kr. ($15,000) i 2003, til over 800,000 kr. ($125,000) i 2004, og helt op til 4,480,000 kr. ($700,000) i år. I det kommende år forventer Wikimedia at:

  • Bruge millioner på at holde siden kørende på trods af den voksende efterspørgsel.
  • Forbedre vores software og metoder til at sikre høj kvalitet på vores artikler
  • Forsætte vores mål om at skaffe fri viden til alle.

Dette lyder måske overvældende, men det gjorde ideen om at bygge verdens største encyklopædi på under fire år også. Vi kan klare det med din hjælp.

Wikipedia og dets søster projekter eksistere kun p.g.a. bidrag: dem der giver deres tid og ekspertise, og dem der donere hjælp finansielt. Mange små tilføjelser hjælper også med at skabe indhold. Ligesom hver donation hjælper med at holde Wikipedia kørende. Den gennemsnitlige donation vi modtager svare til ca. 100 kr. Hver lille del hjælper.

Vi beder dig, i denne højtid, om at hjælpe os med at få dette til at ske. Det er din donation der hjælper os med forsat at kunne vokse og forbedre os.

Nu er det tid til at hjælpe os med at forbedre verden af fri viden.

Tak for dit bidrag!

Jimmy Wales, Florence Devouard, Angela Beesley, og resten af Wikimedia holdet.

Note: Indsamlingen køre fra Fredag den 16 December 2005 til Fredag 6 Januar 2006.