Fund drives/2005/Q3 planning/Translations/Fundraising drive letter - sl

(ang) (ar) (ast) (bg) (br) (ca) (cs) (cy) (da) (de) (en) (el) (eo) (es) (et) (fi) (fr) (gl) (hu) (he) (ia) (id) (it) (ja) (ko) (ml) (nap) (nl) (nn) (pl) (pt) (ro) (ru) (sc) (sk) (sl) (sh) (sr) (su) (sv) (th) (tr) (vi) (ua) (wa) (zh) edit


V znanju je moč. Pomagajte ga ohraniti prostega!

Fundacija Wikimedija skupaj z vsemi svojimi projekti raste hitreje, kot smo kdajkoli sanjali. Samo spletišče Wikipedia.org dnevno doseže 800 milijonov zadetkov, kar ga umešča med 50 najbolj obiskanih na svetu. To pomeni, da si ljudje iz vsega sveta obračajo po pomoč k našim projektom - Wikipediji, Wikiknjigam, Wikislovarju, Wikiviru, Wikinavedku in Wikimedijini zbirki - kot zanesljivim virom informacij in znanja.

Ti projekti rastejo naprej, zahvaljujoč vsem sodelavcem in uporabnikom, ki verjamejo, da je v znanju moč in da mora biti to prosto. Da bi dosegli ta cilj, potrebujemo vašo pomoč. Dodajati moramo nove in nove strežnike, da bi zadostili rastočim zahtevam. Gostovanje stane, pokriti pa moramo tudi potovalne stroške in osnovne pisarniške in administrativne izdatke. V programje MediaWiki, ki poganja naše projekte v številnih jezikih, moramo vnašati pomembne spremembe, da zagotovimo, da ti ostanejo hitri, dostopni in brez oglasov.

Zopet se obračamo na vas, da nam bi pomagali to doseči. Vaši prispevki nam omogočajo, da nadaljujemo z rastjo in izboljševanjem vsebine. Da bi zadostili potrebam za to četrtletje, Fundacija Wikimedija potrebuje 200.000 dolarjev, kar morda res izgleda veliko, vendar nam pomaga vsak majhen delček - večina prispevkov se giblje okrog vrednosti 20 dolarjev. Prispevke nam lahko nakažete v valuti po vaši izbiri, v ZDA in Nemčiji pa veljajo kot davčne olajšave. Hvala za vašo darežljivost!

Jimmy Wales in ekipa Wikimedije

Opomba: Zbiranje bo potekalo od petka, 19. avgusta, do petka, 9. septembra 2005.