Fund drives/2005/Q3 planning/Translations/Fundraising drive letter - hu

(ang) (ar) (ast) (bg) (br) (ca) (cs) (cy) (da) (de) (en) (el) (eo) (es) (et) (fi) (fr) (gl) (hu) (he) (ia) (id) (it) (ja) (ko) (ml) (nap) (nl) (nn) (pl) (pt) (ro) (ru) (sc) (sk) (sl) (sh) (sr) (su) (sv) (th) (tr) (vi) (ua) (wa) (zh) edit


A tudás hatalom. Segíts te is, hogy szabad maradhasson!

A Wikimedia Alapítvány és projektjei gyorsabb tempóban növekednek, mint arról valaha is álmodtunk. Egyedül a wikipedia.org-ot naponta 800 milliószor keresik fel, így a világ 50 leglátogatottabb lapja között van. Ez azt jelenti, hogy az emberek mindenfelé kezdenek a proktjeinkre – a Wikipédiára, a Wikikönyvekre, a Wikihírekre, a Wikiszótárra, a Wikiforrásra, a Wikidézetekre és a Wikimedia Commonsre – megbízható információ- és tudásforrásként tekinteni.

Projektjeink továbbra is gyorsan fejlődnek, köszönhetően mindazon szerkesztőknek és olvasóknak, akiknek meggyőződésük, hogy a tudás hatalom, és hogy a tudásnak szabadnak kell maradnia. A segítségetekre van szükségünk, hogy elérhessük ezt a célt. Egyre több kiszolgálót kell munkába állítanunk, hogy a növekvő igényeket kielégíthessük. A szerverek hostolását, az útiköltségeket, az alapvető irodai és adminisztratív költségeket is fedeznünk kell. A projektjeink futtatásához használt MediaWiki szoftver is jelentős átalakításokra szorul, biztosítandó, hogy gyors, akadálymentesen elérhető és reklámmentes maradjon.

Ismét hozzátok fordulunk, hogy a segítségeteket kérjük. A ti adományaitok azok, amelyek lehetővé teszik, hogy növekedjünk, és fejlesszük oldalaink tartalmát. A Wikimedia Alapítványnak egyedül a jelenlegi negyedév költségeinek fedezésére legalább további 200 000 USA dollárra van szüksége. Ez soknak tűnhet, de a legkisebb adomány is segít – a legtöbb átutalás 20 dollárnál alacsonyabb összegű. Az felajánlásokat tetszőleges pénznemben elfogadjuk. Köszönjük a nagylelkűségeteket!

Jimmy Wales és a Wikimedia Team

Megjegyzés: Ez a kampány 2005. augusztus 19-étől 2005. szeptember 9-éig tart.