Универзални кодекс понашања/Смернице за спровођење/Гласање/Превод

This page is a translated version of the page Universal Code of Conduct/Enforcement guidelines/Voting/Translations and the translation is 100% complete.
Универзални кодекс понашања

This page coordinates translation of the 2023 Universal Code of Conduct Enforcement Guidelines Ratification poll question.

Гласајте

Да

Не

Питање

Да ли подржавате спровођење Универзалног кодекса понашања на основу ревидираних смерница?

Ово гласање је део процеса ратификације смерница Универзалног кодекса понашања. Гласајте испод. Видети страницу за помоћ гласачима на Метавикију.

'Молимо изаберите "не" или "да". Гласови код којих није изабрано ни „не“ ни „да“ неће бити укључени у коначно збир.

Ако имате недоумице у вези са Смерницама за спровођење, наведите одељак или одељке са којима се не слажете и шта вас тачно брине. 'Коментари ће бити јавни. Молимо вас да не наводите личне податке у својим коментарима. Хвала.

Other material

  • title: Ратификација Ревидираних Смерница за спровођење Универзалног кодекса понашања
  • jumptext: Гласање ће се обавити на централној Wики. Кликните на дугме испод да бисте били пребачени на страницу. Имајте на уму да ће, када гласате, одређене информације, укључујући вашу ИП адресу и корисничког агента, бити прикупљене како би се контролорима омогућило да осигурају интегритет гласања. Те информације ће бити избрисане 90 дана након завршетка избора и биће видљиве само надзорницима и саветницима за изборе.
  • returntext: Пројекат Универзални кодекс понашања
  • unqualifiederror: Жао нам је, али изгледа да се не налаyите на списку бирача са правом гласа. Посетите страницу за помоћ гласачима за више информација о бирачком праву и како можете да будете додати на бирачки списак уколико испуњавате услове.