Univerzalni kodeks ponašanja/Smernice za sprovođenje/Glasanje/Prevod

This page is a translated version of the page Universal Code of Conduct/Enforcement guidelines/Voting/Translations and the translation is 100% complete.
Univerzalni kodeks ponašanja

This page coordinates translation of the 2023 Universal Code of Conduct Enforcement Guidelines Ratification poll question.

Glasajte

Da

Ne

Pitanje

Podržavate li sprovođenje Univerzalnog kodeksa ponašanja na osnovu revidiranih smernica?

Ovo glasanje je deo procesa ratifikacije za primenu smernica Univerzalnog kodeksa ponašanja. Pošaljite svoj glas ispod. Za više informacija pogledajte stranicu za pomoć glasačima na Meta-Wiki.

Molimo izaberite "ne" ili "da". Glasovi kod kojih nije odabrano ni "ne" ni "da" neće biti uključeni u konačan zbir.

Ako imate nedoumice u vezi Smernica za sprovođenje, navedite odjeljak ili odeljke sa kojima se ne slažete i koje nedoumice imate. 'Komentari će biti javni. Molimo ne ostavljajte lične podatke u svojim komentarima. Hvala.

Other material

  • title: Ratifikacija Revidiranih Smernica za sprovođenje Univerzalnog kodeksa ponašanja
  • jumptext: Glasanje će se obaviti na centralnoj Wiki. Kliknite na dugme ispod da biste bili prebačeni na stranicu. Imajte na umu da će, kada glasate, određene informacije, uključujući vašu IP adresu i korisničkog agenta, biti prikupljene kako bi se kontrolorima omogućilo da osiguraju integritet glasanja. Te informacije će biti izbrisane 90 dana nakon završetka izbora i biće vidljive samo nadzornicima i savetnicima za izbore.
  • returntext: Projekat Univerzalni kodeks ponašanja
  • unqualifiederror: Žao nam je, ali izgleda da se ne nalazite na spisku birača sa pravom glasa. Posetite stranicu za pomoć glasačima za više informacija o biračkom pravu i kako možete da budete dodati na birački spisak ukoliko ispunjavate uslove.