Universal Code of Conduct/Enforcement guidelines/Voting/Translations/ro

This page is a translated version of the page Universal Code of Conduct/Enforcement guidelines/Voting/Translations and the translation is 92% complete.
Universal Code of Conduct

This page coordinates translation of the 2023 Universal Code of Conduct Enforcement Guidelines Ratification poll question.

Vot

Da

Nu

Întrebare

Susțineți aplicarea Codului Universal de Conduită pe baza Ghidului de Aplicare?

Acest vot face parte din procesul de ratificare al Ghidului de Aplicare a Codului Universal de Conduită. Trimiteți votul dvs. mai jos. Pentru mai multe informații, consultați pagina de ajutor pentru votare pe Meta-Wiki.

Vă rugăm să alegeți „nu” sau „da”. Voturile fără a avea „nu” sau „da” selectate nu vor fi luate în considerare la numărătoarea finală.

Dacă aveți rețineri cu privire la Ghidul de Aplicare, vă rugăm să indicați secțiunea sau secțiunile care vă preocupă și ce obiecții aveți. Comentariile vor fi publice. Vă rugăm să nu furnizați informații personale în comentariile dvs. Vă mulțumim.

Other material

  • title: Ratificarea Ghidului de Aplicare revizuit a Codului Universal de Conduită
  • jumptext: Votul se va desfășura pe un wiki central. Vă rugăm să faceți clic pe butonul de mai jos pentru a fi transferat. Vă rugăm să rețineți că atunci când votați anumite informații, inclusiv adresa dvs. IP și „user agentul”, vor fi colectate pentru a permite controlorilor să asigure integritatea votului. Aceste informații vor fi șterse la 90 de zile de la încheierea alegerilor și vor fi vizibile numai pentru analizatorii votului și consilierii personalului electoral.
  • returntext: Proiectul Codul Universal de Conduită
  • unqualifiederror: Ne cerem scuze, dar nu figurați pe lista de alegători eligibili. Vă rugăm să vizitați pagina de ajutor pentru alegători pentru mai multe informații privind eligibilitatea alegătorilor și informații despre cum să vă înscrieți pe lista de alegători în cazul în care sunteți eligibil.