Egyetemes Magatartási Kódex/Eljárási irányelvek/Szavazás/Fordítások

This page is a translated version of the page Universal Code of Conduct/Enforcement guidelines/Voting/Translations and the translation is 100% complete.
Általános viselkedési szabályzat

This page coordinates translation of the 2023 Universal Code of Conduct Enforcement Guidelines Ratification poll question.

Szavazat

Igen

Nem

Kérdés

Támogatod-e az Általános magatartási szabályzat érvényesítését a felülvizsgált iránymutatások alapján?

Ez a szavazás az Általános Viselkedési Szabályzat végrehajtási útmutatójának jóváhagyási folyamatának részét képezi. Küldd el szavazatodat az alábbiakban. További információkért lásd a szavazók segédoldala a Meta-Wikiben.

Kérjük, válaszd a "nem" vagy az "igen" lehetőséget. Azok a szavazatok, amelyeknél sem a "nem", sem az "igen" nem szerepelnek a végleges számolásban.

Ha problémáid vannak a végrehajtási iránymutatással kapcsolatban, kérjük, jelöld meg az érintett szakaszt vagy szakaszokat, és jelezd, hogy milyen jellegű problémáid vannak. Az észrevételek nyilvánosak lesznek. Kérjük, hogy észrevételeidben ne tedd közzé személyes adataidat.' Köszönjük.

Other material

  • title: Általános Magatartási Szabályzat Felülvizsgált végrehajtási iránymutatások Ratifikálása
  • jumptext: A szavazás egy központi wikiben zajlik majd. Kérjük, kattints az alábbi gombra, hogy átkerülj. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a szavazás során bizonyos adatokat, többek között az IP-címedet és a felhasználói oldaladat összegyűjtjük, hogy az ellenőrzést végzők biztosítani tudják a szavazás tisztaságát. Ezeket az információkat a választás befejezése után 90 nappal töröljük, és csak az ellenőrök és a választási tanácsadók számára lesznek láthatóak.
  • returntext: Általános viselkedési szabályzat projekt
  • unqualifiederror: Elnézést kérünk, de úgy tűnik, hogy nem vagy rajta a választásra jogosultak listáján. Kérjük, látogass el a a választói segédoldalra, ahol további információkat kapsz a választói jogosultságról, valamint arról, hogyan kerülhetsz fel a választói listára, ha jogosult vagy rá.