Tatakelakuan Sejagat/Panduan Penguatkuasaan/Undian/Terjemahan

This page is a translated version of the page Universal Code of Conduct/Enforcement guidelines/Voting/Translations and the translation is 100% complete.
Tatakelakuan Sejagat

This page coordinates translation of the 2023 Universal Code of Conduct Enforcement Guidelines Ratification poll question.

Undian

Ya

Tidak

Soalan

Adakah anda menyokong penguatkuasaan Kod Tatakelakuan Sejagat berdasarkan garis panduan yang telah disemak?

Undian ini adalah sebahagian daripada proses pengesahan untuk garis panduan penguatkuasaan Tatakelakuan Sejagat. Hantar undian anda di bawah. Untuk maklumat lanjut, rujuk halaman maklumat untuk pengundi di Meta-Wiki.

Sila pilih "tidak" atau "ya". Undian dengan pilihan "tidak" atau "ya" tidak akan dimasukkan dalam pengiraan akhir.

Jika anda mempunyai kebimbangan mengenai Garis Panduan Penguatkuasaan, sila nyatakan bahagian yang menjadi perhatian dan kebimbangan anda. Ulasan akan dipaparkan secara terbuka. Tolong jangan berikan maklumat peribadi dalam ulasan anda. Terima kasih.

Other material

  • title: Pengesahan Garis Panduan Penguatkuasaan Semula Tatakelakuan Sejagat
  • jumptext: Pungutan undi ini akan dilakukan pada suatu wiki yang terpusat. Harap klik butang di bawah untuk menuju wiki tersebut. Mohon diingat bahawa ketika Anda mengundi, maklumat tertentu termasuk alamat IP dan user agent akan dikumpulkan untuk mempermudah para pemeriksa undi menjamin integriti pemilihan. Maklumat tersebut akan dihapus 90 hari selepas pemilihan selesai dan hanya akan dapat dilihat oleh para pemeriksa serta kakitangan yang mengawasi jalannya pemilihan.
  • returntext: Projek Tatakelakuan Sejagat
  • unqualifiederror: Kami memohon maaf, tetapi anda nampaknya tidak berada dalam senarai pemilih yang layak. Sila lawati halaman maklumat pengundi untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang kelayakan pengundi dan maklumat tentang cara untuk ditambahkan ke senarai pemilih jika anda layak.