Fundraising 2012/Translation/MikeC Appeal

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/MikeC Appeal and the translation is 100% complete.

1

Gyerekkoromban elkezdtem könyveket vásárolni a műlegyes horgászatról. Mostanra több, mint 600 könyvem van a témáról. A világ legkülönbözőbb részein műlegyeztem. Néhányan furcsa sportnak tartják, de én rajongok érte.

Az amerikai légierőnél eltöltött 28 év után – ami alatt a világ számos részét megjártam – nyugdíjba mentem, és Montanába költöztem, ahol annyit horgászhatok és túrázhatok, amennyit csak akarok. És amikor nem a környező tájat járom, akkor írok róla a Wikipédián.

Senki nem fizet érte. Azért teszem, mert hiszek a Wikipédia céljában: hogy eljuttassuk az emberi tudás teljességét világszerte mindenkihez. Ingyen.

A Wikipédia non-profit, és úgy gondolom, ez az egyetlen lehetséges út. Nem kell a részvényesek kegyét keresni, nem kell bankszámlákat gyarapítani. Így a Wikipédia hű maradhat a küldetéséhez és az elveihez. Ezért támogatom őket egy kevés pénzzel minden évben.

Bízom benne, hogy ebben az évben te is segítesz.

Bio

Mike Cline Dél-Kaliforniában nőtt fel, és a vietnami háború alatt csatlakozott az amerikai légierőhöz. 28 évet szolgált, és alezredesként ment nyugdíjba 1996-ban. Most Montanában él, ahol stratégiai konzultánsként dolgozik. A Wikipédián Montana földrajzáról, természettörténetéről és nemzeti parkjairól ír. És persze a műlegyezésről, a több mint 600 könyvből álló könyvtárára támaszkodva.