Fundraising 2012/Translation/MikeC Appeal

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/MikeC Appeal and the translation is 100% complete.

1

Kun olin lapsi, aloin ostamaan kirjoja perhokalastuksesta. Nyt olen kerännyt yli 600 kirjaa aiheesta. Olen kalastanut ympäri maapallon. Jotkut ihmiset pitävät sitä pienen piirin urheiluna, mutta rakastan sitä.

Oltuani 28 vuotta Yhdysvaltojen Ilmavoimissa ja matkustettuna kaikkialla maailmassa, jäin eläkkeelle ja muutin Montanaan, jossa voin nauttia perhokalastuksesta ja patikoinnista niin paljon kuin haluan. Kun en ole nauttimassa ulkoilmasta, kirjoitan siitä Wikipediaan.

Kukaan ei maksa minulle tästä työstä. Teen sitä, koska uskon Wikipedian tehtävään: jakaa koko ihmiskunnan tiedon summa kaikille maapallolla. Ilmaiseksi.

Wikipedia ei tavoittele voittoa, ja uskon että se on ainoa tapa edetä. Ei ole osakkeenomastija joihin tehdä vaikutus, ei pankkitilejä joita täyttää, joten Wikipedia voi pysytellä tehtävässään ja periaatteissaan. Siksi lahjoitan hieman joka vuosi.

Toivon, että tänä vuonna liityt seuraani ja annat takaisin.

Bio

Mike Cline kasvoi etelä-Kaliforniassa ennen liittymistään Yhdysvaltojen Ilmavoimiin Vietnamin sodan aikaan. Hän palveli 28 vuotta ja jäi eläkkeelle Everstiluutnanttina vuonna 1996. Hän elää nyt Montanassa, jossa työskentelee strategiakonsulttina. Wikipediassa hän kirjoittaa Montanan maantieteestä, luonnonhistoriasta ja kansallispuistoista. Sekä tietenkin perhokalastuksesta apunaan yli 600 kirjaa.