Fondswerving/Vertaling/Dankwoord 20131202

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20131202 and the translation is 100% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Beste [given name], [elseifFirstnameAndLastname] Beste donateur, [endifFirstnameAndLastname]

U bent ronduit fantastisch. HARTELIJK DANK voor het steunen van de Wikimedia Foundation, de non-profitorganisatie die Wikipedia en haar zusterprojecten beheert.

[ifRecurringProblem] Kort geleden hebben we een klein probleem opgelost waarbij maandelijkse donaties werden gepauzeerd. We hebben uw terugkerende donatie hervat. Voor de maanden die overgeslagen zijn, zullen we niet alsnog geld innen. Bedankt voor uw geduld en uw ondersteuning. Als u nog vragen heeft, voel u vrij om een email te sturen naar donate@wikimedia.org. [endifRecurringProblem]

Uw gift dekt niet alleen de kosten die gepaard gaan met uw eigen gebruik van Wikipedia, maar ook de kosten van andere lezers van Wikipedia.

Zoals de gepensioneerde landbouwer in het noorden van New York die Wikipedia gebruikt om de afzetting van slib te bestuderen, of de student in Kuala Lumpur die organische chemie onderzoekt. De Britse monteur die bij een ongeluk zijn rug brak en Wikipedia gebruikt om het ontwerpen van websites aan te leren. De ambtenaar in Finland die een offline versie van Wikipedia ontwerpt voor een kleine school in Ghana. En de vader in Mexico-Stad die zijn kleine dochters tijdens het weekend meeneemt op museumbezoek en Wikipedia gebruikt om hen alles te leren begrijpen wat ze daar zullen zien.

Wat Wikipedia wil bereiken, is alle menselijke kennis bereikbaar maken voor iedereen, over de hele wereld, en dit in hun eigen taal. Dit is een zeer gewaagde opdracht, maar met 30 miljoen artikelen en 287 talen durf ik te veronderstellen dat we, dankzij u en mensen zoals u, deze opdracht kunnen verwezenlijken.

Uit naam van de Wikimedia Foundation, en de 500 miljoen andere Wikipedia-lezers over de hele wereld, dank ik u. Uw bijdrage in de kosten van het beheer van Wikipedia betekent dat de site reclamevrij en onafhankelijk kan blijven bestaan, uitsluitend gericht op het helpen van de lezers. Precies zoals het zou moeten zijn.

U hebt misschien gemerkt dat we, voor de eerste keer dit jaar, de banners voor de fondswerving slechts nu en dan laten verschijnen in plaats van vele weken achter elkaar. Dat is doelbewust: we willen de mensen niet ergeren met te veel oproepen. Maar het betekent wel dat minder mensen begrijpen dat we een non-profitorganisatie zijn en dat we hun hulp kunnen gebruiken. Dus, als u zou willen, zou ik het op prijs stellen als u deze e-mail met een aantal van uw vrienden deelt.

Ik zou het erg waarderen als u helpt aan Wikipedia mee te schrijven. Wikipedia wordt enkel en alleen door vrijwilligers geschreven - tienduizenden mensen, zoals u, van over de hele wereld. Als u een schrijffout of een kleine vergissing op Wikipedia ziet, herstelt u deze dan alstublieft. Als u extra informatie kunt toevoegen, voeg die dan alstublieft toe. Sommigen halen hier veel voldoening uit, misschien is dat voor u ook het geval.

Ik wil u bedanken voor uw vertrouwen in ons, en ik beloof u: wij zullen uw donaties goed en doordacht gebruiken.

Bedankt,

Sue Gardner,
Algemeen directeur,
Wikimedia Foundation
[#donate donate.wikimedia.org]

Veel werkgevers doneren evenveel als hun werknemers doen, waardoor uw gift verdubbeld kan worden. Kijk dus even na of uw werkgever misschien een overeenstemmend donatieprogramma heeft. U kunt ons volgen op [#twitter Twitter], [#identica identi.ca] of [#google Google+], deel ons op [#facebook Facebook] en [#blog lees onze blog]. Hier kan u het [#annual jaarrapport 2012-2013], het [#plan jaarrapport 2013-2014] en het [#strategic vijfjarenplan van de Wikimedia Foundation] vinden. U kunt ook de Wikipedia-merchandise kopen op [#shop shop.wikimedia.org].

Voor uw administratie: uw gift, nummer [contributionId], op [date] bedraagt [amount].

[ifRecurring] Deze gift maakt deel uit van een periodieke afschrijving. Maandelijkse betalingen worden geïncasseerd door de Wikimedia Foundation tot u ons verzoekt te stoppen. Als u de betalingen wenst te annuleren, zie onze [#recurringCancel eenvoudige annuleringsinstructies]. [endifRecurring]

Dit bericht dient als bewijsstuk voor uw gift. Er zijn voor deze bijdrage geen goederen of diensten geleverd. De Wikimedia Foundation, Inc. is een non-profitorganisatie vrijgesteld van belasting onder sectie 501(c)(3) van de Internal Revenue Code in de Verenigde Staten. Ons adres is 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. Belastingvrije status onder nummer: 20-0049703.

Mogelijkheid tot uitschrijven:

We willen u, als donateur, graag op de hoogte houden van onze maatschappelijke activiteiten en fondsenwervingen. Als u deze e-mails liever niet van ons wilt ontvangen, klik dan hieronder en wij halen u van de lijst.

[#unsubscribe Uitschrijven]

Help ons a.u.b. met het [#translate vertalen] van deze e-mail.