Έρανος/Μετάφραση/Ευχαριστήριο email 20131202

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20131202 and the translation is 96% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Αγαπητέ/ή [given name], [elseifFirstnameAndLastname] Αγαπητέ δωρητή, [endifFirstnameAndLastname]

Είστε φανταστικός/ή. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πού υποστηρίξατε το Wikimedia Foundation, την μη κερδοσκοπική εταιρεία πού διαχειρίζεται το Wikipedia και τις αδερφές εταιρείες.

[ifRecurringProblem] Πρόσφατα επιλύσαμε ένα μικρό τεχνικό θέμα, το οποίο πάγωσε κάποιες μηνιαία επαναλαμβανόμενα δωρεές. Έχουμε αποκαταστήσει την συνδρομή σας και θα προωθηθεί χωρίς πρόβλημα. Δεν θα σας χρεώσουμε για τους μήνες που παραλήφθηκαν. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και την υποστήριξή σας και μη διστάσετε να στείλετε email donate@wikimedia.org εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις. [endifRecurringProblem]

Η δωρεά σας καλύπτει όχι απλά το δικό σας κόστος για την χρήση της Wikipedia, αλλά και το κόστος άλλων αναγνωστών της Wikipedia.

Όπως ο συνταξιοδοτημένος αγρότης από την άνω Νέα Υόρκη που χρησιμοποιεί την Wikipedia για να διαβάσει επιστημονικά άρθρα για την λάσπη, τον φοιτητή από την Κουάλα Λουμπούρ που κάνει έρευνα στην οργανική χημεία. Τον Βρετανό μηχανικό που, αφού έσπασε την μέση του σε ένα ατύχημα, χρησιμοποίησε την Wikipedia για να επανειδικεύσει τον εαυτό του σας προγραμματιστή διαδικτυακών εφαρμογών. Τον δημόσιο υπάλληλο στην Φινλανδία που έστησε μια εκτός δικτύου έκδοση της Wikipedia για ένα μικρό σχολείο στην Γκάνα. Και την πατέρα από την πόλη του Μεξικού που παίρνει τις κορούλες του στο μουσείο τα Σαββατοκύριακα, και χρησιμοποιεί την Wikipedia για να τις βοηθήσει να καταλάβουν όλα όσα βλέπουν εκεί.

Η δουλειά της Wikipedia είναι να προσφέρει το σύνολο όλης της ανθρώπινης γνώσης σε όλους στον κόσμο στην δική τους γλώσσα. Ένας ιδιαίτερα φιλόδοξος στόχος, αλλά με 30 εκατομμύρια άρθρα σε 287 γλώσσες, θα λέγαμε ότι χάρη σε εσάς και ανθρώπους σαν και εσάς πλησιάζουμε στον στόχο μας.

Εκ μέρους του Wikimedia Foundation, και του μισού δισεκατομμυρίου άλλων αναγνωστών της Wikipedia από όλον τον κόσμο: σας ευχαριστούμε. Το γεγονός ότι βοηθάτε για να πληρωθούν τα κόστη της Wikipedia σημαίνει ότι μπορεί να παραμείνει χωρίς διαφημίσεις και ανεξάρτητη από προκαταλήψεις, εστιάζοντας μόνο στο να βοηθάει τους αναγνώστες της. Ακριβώς όπως θα έπρεπε.

Ίσως προσέξατε ότι για πρώτη φορά αυτόν τον χρόνο προσαρμόσαμε τον έρανό μας έτσι ώστε οι περισσότεροι να βλέπουν τις εκκλήσεις μας μόνο μερικές φορές, αντί για ολόκληρες βδομάδες. Αυτό είναι σκόπιμο: δεν θέλουμε οι αναγνώστες μας να εκνευρίζονται από υπερβολικά πολλές εκκλήσεις. Αλλά αυτό επίσης σημαίνει ότι λιγότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι είμαστε μη κερδοσκοπικός οργανισμός και χρειαζόμαστε την βοήθειά τους. Επομένως, αν είστε διαθέσιμος/η, θα το εκτιμούσαμε αν βοηθούσατε να διαδοθεί το μήνυμά μας στέλνοντας αυτό το email σε μερικούς από τους φίλους σας.

Και θα σας ήμουν ευγνώμων αν γίνετε μέλος στην προσπάθειά μας να γράψουμε την Wikipedia. H Wikipedia είναι γραμμένη αποκλειστικά από εθελοντές -- δεκάδες χιλιάδες καθημερινοί άνθρωποι από όλον τον κόσμο, ακριβώς σας εμάς. Αν δείτε κάποιο τυπογραφικό ή άλλο λαθάκι στην Wikipedia, παρακαλώ διορθώστε το. Αν γνωρίζετε κάτι που αξίζει να προστεθεί, παρακαλώ προσθέστε το. Κάποιοι βρίσκουν την εμπειρία ιδιαίτερα ικανοποιητική, και ίσως να την βρείτε και εσείς.

Σας ευχαριστώ και πάλι. Εκτιμώ ιδιαιτέρως την εμπιστοσύνη σας σε μας, και σας υπόσχομαι: θα χρησιμοποιήσουμε τα χρήματά σας προσεκτικά και σωστά.

Ευχαριστώ,
Sue

Sue Gardner

Executive Director,
Wikimedia Foundation

[#donate donate.wikimedia.org]

Πολλοί εργοδότες θα ενισχύσουν την προσφορά των εργαζομένων τους, διπλασιάζοντας έτσι την δωρεά σας: παρακαλώ ελέγξτε την εταιρεία σας για να δείτε αν είναι εγγεγραμμένη στο εταιρικό πρόγραμμα δωρεών. Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο [#twitter Twitter], [#identica identi.ca] ή [#google Google+], να μας κάνετε "μου αρέσει" στο [#facebook Facebook] και [#blog να διαβάσετε το ιστολόγιό μας]. Παραθέτουμε την [#annual ετήσια αναφορά του Wikimedia Foundation για το 2012-13], [#plan το ετήσιο σχέδιο του Wikimedia Foundation για το 2013-2014] και το [#strategic πενταετές στρατηγικό σχέδιο του Wikimedia Foundation]. Επίσης μπορείτε τώρα να αγοράσετε προϊόντα της Wikipedia στο [#shop shop.wikimedia.org].

Για τα αρχεία σας: η δωρεά σας, υπαρίθ. [contributionId], την [date] ήταν [amount].

[ifRecurring] Αυτή η δωρεά είναι μέρος μιας τρέχουσας συνδρομής. Μηνιαίες πληρωμές χρεώνονται στο Wikimedia Foundation μέχρι να μας ειδοποιήσετε να σταματήσουν. Αν επιθυμείτε να ακυρώσετε τις πληρωμές, παρακαλώ συμβουλευθείτε τις [#recurringCancel εύκολες εντολές ακύρωσης πληρωμών]. [endifRecurring]

Αυτό το γράμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αρχείο για την δωρεά σας. Δεν προσφέρθηκαν αγαθά ή υπηρεσίες, κατά μέρος ή καθ'ολοκληρίαν για αυτήν την προσφορά. Η Wikimedia Foundation, Inc. είναι μια μη κερδοσκοπική φιλανθρωπική εταιρία σε 501(c)(3) φοροαπαλλακτική θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η διεύθυνσή μας είναι: 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. Φοροαπαλλακτικός αριθμός ΗΠΑ: 20-0049703

Αποσύρετε την συμμετοχή σας αν το επιθυμείτε:

Θα θέλαμε να σας κρατάμε ενήμερο ως δωρητή για τις κοινωνικές δραστηριότητες και εράνους μας. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε τέτοια email από εμάς, παρακαλώ πατήστε το παρακάτω και θα σας αφαιρέσουμε από την λίστα.

[#unsubscribe Αφαίρεση]

Παρακαλώ βοηθήστε μας να [#translate μεταφράσουμε] αυτό το email.