Insamling/Översättning/Tackbrev 20131202

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20131202 and the translation is 100% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Kära [given name], [elseifFirstnameAndLastname] Kära bidragsgivare, [endifFirstnameAndLastname]

Du är så fantastisk. TACK för att du stöder Wikimedia Foundation, den ideella stiftelsen som driver Wikipedia och dess systerprojekt.

[ifRecurringProblem] Vi har upptäckt ett mindre fel i vårt datorsystem som har påverkat vissa månadsvist återkommande donationer. Detta orsakade en tillfällig paus i dina bidrag, men vi har nu löst problemet och ditt månadsvisa bidrag för att stödja Wikipedia är åter aktivt. Du kommer inte att debiteras för de månader som uteblev. Vi tackar dig hjärtligt för ditt tålamod och ditt stöd. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss via donate@wikimedia.org. [endifRecurringProblem]

Ditt bidrag täcker inte bara dina egna kostnader för att använda Wikipedia, utan även kostnader för andra Wikipediaanvändare.

Liksom den pensionerade jordbrukaren i delstaten New Yorks glesbygd som använder Wikipedia för att studera vad vetenskapen har att säga om slam, och studenten i Kuala Lumpur som studerar organisk kemi. Eller den brittiske mekanikern som efter att ha skadat ryggen i en olycka använde Wikipedia för att omskola sig till webbutvecklare. Den finske tjänstemannen som upprättade en offlineversion av Wikipedia för en liten skola i Ghana. Och pappan i Mexico City som besöker muséer med sina små döttrar om helgerna, och använder Wikipedia för att hjälpa dem förstå vad de tittar på under besöken.

Wikipedias mål är att samla all mänsklig kunskap och göra den tillgänglig för alla världens människor, på deras eget språk. Detta är ett tämligen djärvt åtagande, men med 30 miljoner artiklar och 287 språk representerade, vågar jag påstå att tack vare dig och människor som du, närmar vi oss målet.

Å Wikimedia Foundations och en halv miljard Wikipedialäsare världen över vägnar: Tack. Det faktum att du hjälper till att betala kostnaderna för att driva Wikipedia betyder att vi kan fortsätta vara reklamfria och opartiska, enbart fokuserade på att hjälpa våra läsare. Precis som det ska vara.

Du har kanske märkt att vi från och med i år har förändrat vår insamling så att de flesta endast ser våra banners ett fåtal gånger, istället för i flera veckor. Detta är avsiktligt: vi vill inte att folk ska bli irriterade på grund av alltför många uppmaningar. Samtidigt innebär detta att färre människor inser att vi är en ideell förening och att vi skulle behöva deras hjälp. Så om du kan tänka dig det, skulle jag uppskatta om du kunde hjälpa till med att sprida budskapet genom att vidarebefordra detta e-postbrev till några av dina vänner.

Och jag skulle verkligen uppskatta att du provade på att göra oss sällskap med att skriva Wikipedia. Wikipedia skrivs helt och hållet av volontärer — tiotusentals vanliga människor världen över, precis som vi. Om du ser ett stavfel eller små misstag på Wikipedia, rätta gärna till dem. Om du vet något värt att lägga till, gör gärna det. En del tycker att det är anmärkningsvärt tillfredsställande, kanske gör du det också.

Tack igen. Jag uppskattar ditt förtroende för oss och jag lovar att vi kommer att använda dina pengar väl.

Tack,

Sue Gardner,
verkställande direktör,
Wikimedia Foundation
[#donate donate.wikimedia.org]

Många arbetsgivare har program där arbetsgivaren förbinder sig att donera motsvarande summa som du själv donerat: Hör gärna efter med din arbetsgivare om ni har ett sådant program på din arbetsplats. Du kan följa oss på [#twitter Twitter], [#identica indenti.ca] eller [#google Google+], gilla oss på [#facebook Facebook] och [#blog läsa vår blogg]. Här finns [#annual Wikimedia-stiftelsens bokslut för 2012-2013], [#plan Wikimedia-stiftelsens årsplan för 2013-2014] och [#strategic Wikimedia-stiftelsens strategiplan för de kommande fem åren]. Nu kan du även köpa Wikipedia-prylar i vår webshop [#shop shop.wikimedia.org].

För din bokföring: Din gåva, nummer [contributionId], den [date] var [amount].

[ifRecurring] Du har valt att skänka pengar regelbundet. Månatliga summor kommer att skänkas till Wikimedia Foundation tills det att du meddelar oss att du vill sluta. Om du vill sluta skänka pengar regelbundet finns det [#recurringCancel enkla instruktioner här]. [endifRecurring]

Detta brev är ett kvitto för din gåva. Inga varor eller tjänster tillhandahölls, helt eller delvis, i gengäld för denna gåva. Wikimedia Foundation, Inc. är en ideell organisation som är skattebefriad som allmännyttig enligt paragraf 501(c)(3) i USA. Vår address är: 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105, USA. Skattebefrielsenummer i USA: 20-0049703.

Jag vill inte ha fler brev:

Vi vill gärna hålla dig som skänkt pengar informerad om de aktiviteter som vår gemenskap ordnar och om våra insamlingar. Om du föredrar att inte mottaga sådana e-brev från oss, klicka nedan så tar vi bort dig från listan.

[#unsubscribe Avregistrera]

Hjälp oss att [#translate översätta] detta email.