Дарителска кампания/Превод/Благодарствено писмо 20131202

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20131202 and the translation is 96% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Скъпи(а) [given name], [elseifFirstnameAndLastname] Скъпи дарителю, [endifFirstnameAndLastname]

Ти си изключителен(на). БЛАГОДАРЯ ТИ за подкрепата на Wikimedia Foundation, организацията с идеална цел, управляваща Уикипедия и другите сродни проекти.

[ifRecurringProblem] Наскоро разрешихме малък технически проблем, поради който бяхме паузирали периодичните дарения. Те са пуснати наново и ще се извършват нормално от тук нататък. Няма да бъдете таксувани за месеците през които пропуснахме. Благодарим Ви за търпението и подкрепата! Чувствайте се свободни да ни пишете на donate@wikimedia.org ако имате въпроси. [endifRecurringProblem]

Твоето дарение покрива не само разходите, позволяващи ти да използваш Уикипедия, но също така и разходите за други нейни читатели.

Kато пенсионираният фермер от Ню Йорк, който използва Уикипедия, за да научи за глинените разтвори или студентът от Куала Лумпур, който изучава органична химия. Като британският механик, който след като счупил гръбначния си стълб при катастрофа, използвал Уикипедия, за да стане уеб разработчик. Държавния служител от Финландия, който създал офлайн версия на Уикипедия за малко училище в Гана. И бащата от Мексико сити, който води дъщерите си на музей всеки уикенд и после използва Уикипедия, за да им помогне да разберат всичко, което са видели там.

Работата на Уикипедия е да предостави цялото сумарното човешко познание на всеки по света и то на неговия собствен език. Това е твърде дръзка мисия, но с 30 милиона статии и 287 езика, аз бих казал, че благодарение на теб и хора като теб ние успяваме да го постигнем.

От името на фондация Уикимедия и половин милиард читатели на Уикипедия по света: сърдечни благодарности. Фактът че помагаш на Уикипедия да посрещне разходите си означава, че тя може да остане безпристрастна, независима и свободна от реклама, фокусирана единствено върху задачата да помага на читателите си. Точно така, както трябва да бъде.

Може би си забелязал(а), че тази година за пръв път банерите за набиране на средства са така оптимизирани, че всеки потребител да ги вижда само отвреме навреме, вместо непркъснато в продължение на седмици. Направихме това с цел да не дразним хората със своите молби. Но това от своя страна означава, че по малко хора ще научат, че сме неправителствена организация и имаме нужда от тяхната помощ. Така че, ако имаш желание, помогни за разпространението на тази информация, като препратиш този имейл на свои приятели.

Също така ще ти бъдем изключително благодарни ако се присъединиш към нас и ни помогнеш с писането на Уикипедия. Уикипедия се пише изцяло от доброволци - десетки хиляди обикновени хора по света, точно като теб и мен. Ако видиш някакви грешки в Уикипедия, моля те поправи ги. Ако смяташ че има какво да добавиш, моля те направи го. Някои хора намират това занимание за изключително удовлетворяващо, може би ти ще станеш един от тях.

Благодаря ти отново. Аз високо оценявам твоята вяра в нас и ти обещавам: ние ще използваме парите ти добре и внимателно.

Благодаря,
Сю

Сю Гарднър
Изпълнителен директор,
Wikimedia фондация
[#donate donate.wikimedia.org]

Много работодатели компенсират даренията на служителите си: моля провери дали компанията, за която работиш има подобна програма. Можеш да ни следиш на [#twitter Twitter], [#identica identi.ca] или [#google Google+], да ни харесаш на [#facebook Facebook] и [#blog read our blog]. Тук се намират [#annual Wikimedia Foundation annual report for 2012-13], [#plan the Wikimedia Foundation annual plan for 2013-2014] и [#strategic Wikimedia Foundation’s five-year strategic plan]. Също така можеш да закупиш търговските продукти на Уикипедия тук [#shop shop.wikimedia.org].

За твое сведение: Твоето дарение [contributionId], на [date] беше [amount].

[ifRecurring] Това дарение не е еднократно. Сумата на дарението ти ще бъде теглена от сметката ти всеки месец от фондация Уикимедия, докато не ни уведомиш, че не желаеш да даряваш повече. Ако искаш да прекратиш плащанията моля виж тук [#recurringCancel easy cancellation instructions]. [endifRecurring]

Това писмо може да послужи като запис за вашето дарение. За този принос нито изцяло, нито частично се полагат някакви стоки или услуги. Фондация Уикимедия е нестопанска благотворителна организация със статут на освободена от данъци 501(c)(3) в САЩ, индекс 20-0049703. Нашият адрес е 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. U.S.

Опция за отписване:

Като наш дарител бихме искали да бъдеш информиран/а за дейността на общността ни и за дарителските кампании. Ако обаче предпочиташ да не получаваш подобни писма от нас, моля, отбележи го в полето по-долу и ще премахнем името ти от списъка

[#unsubscribe Отпиши]

Моля помогни ни да [#translate преведем] това писмо.