Strângere de fonduri/Traducere/Scrisoare de mulțumire 20131202

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20131202 and the translation is 91% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Stimată/Stimate [given name], [elseifFirstnameAndLastname] Dear donor, [endifFirstnameAndLastname]

Sunteți nemaipomenit(ă). VĂ MULȚUMIM pentru ajutorul acordat Fundației Wikimedia, organizația non-profit care întreține Wikipedia și proiectele sale conexe.

[ifRecurringProblem] De curând am rezolvat o mică problemă tehnică care a provocat întreruperea donațiilor lunare. V-am repornit donația recurentă, iar de acum înainte va continua ca de obicei. Nu vă vom taxa pentru lunile în care serviciul nu a funcționat. Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin. Dacă aveți vreo întrebare, vă invităm să ne trimiteți un e-mail la adresa donate@wikimedia.org. [endifRecurringProblem]

Donația dumneavoastră nu acoperă doar costurile utilizării de către dumneavoastră a Wikipediei, ci și costurile altor cititori ai Wikipediei.

Asemenea fermierului pensionat din nordul statului New York care folosește Wikipedia pentru a studia știința reziduurilor de epurare sau studentul din Kuala Lumpur care cercetează chimia organică. Mecanicul englez care, după ce și-a fracturat coloana într-un accident, a folosit Wikipedia pentru a se reinstrui singur ca programator web. Funcționarul public din Finlanda care a creat o versiune offline a Wikipediei pentru o mică școală din Ghana. Tatăl din Mexico City care își duce fetițele la muzeu în weekenduri și folosește Wikipedia pentru a le ajuta să înțeleagă tot ce văd acolo.

Obiectivul Wikipediei este acela de a pune la dispoziția fiecăruia, în toată lumea și în propria lui limbă, toate cunoștințele umane. Este o misiune destul de ambițioasă, dar cu cele 30 de milioane de articole și 287 de limbi, aș putea spune că datorită dumneavoastră și a celor ca dumneavoastră, ne apropiem de realizarea acestei misiuni.

Din partea Fundației Wikimedia și a celor jumătate de miliard de cititori de Wikipedia din lume: vă mulțumesc. Faptul că dumneavoastră contribuiți la achitarea costurilor de întreținere a Wikipediei înseamnă că va putea rămâne fără reclame și imparțială, concentrată doar pe a-și ajuta cititorii. Exact așa cum ar trebui sa fie.

Poate ați observat că, pentru prima oară anul acesta, ne-am optimizat campania de strângere de fonduri, pentru ca afișele să fie văzute doar de câteva ori și nu săptămâni la rând. Am făcut acest lucru intenționat: nu vrem ca oamenii să devină iritați de prea multe cereri. Dar asta înseamna, de asemenea, că mai puțini oameni vor realiza că suntem o organizație non-profit și că avem nevoie de ajutorul lor. Prin urmare, dacă doriți, v-aș fi recunoscătoare dacă ați putea să ne ajutați să răspândim acest lucru prin trimiterea acest mail mai departe câtorva dintre prietenii dumneavoastră.

Aș aprecia foarte mult dacă ați încerca să ne ajutați prin scrierea Wikipediei. Wikipedia este scrisă în totalitate de către voluntari – zeci de mii de oameni obișnuiti din întreaga lume, la fel ca noi. Dacă găsiți o mică greșeală sau o greșeală de ortografie pe Wikipedia, vă rugăm să o corectați. Dacă știți ceva care merită să fie adăugat, vă rugăm să adăugați. Unele persoane consideră acest lucru extrem de satisfăcător și poate că și dumneavoastră veți simți la fel.

Vă mulțumesc din nou. Apreciez foarte mult încrederea pe care ne-o acordați și vă promit: vom folosi banii cu multă grijă și eficiență.

Mulțumesc,
Sue

Sue Gardner

Director executiv,
Fundația Wikimedia

[#donate donate.wikimedia.org]

Mulți angajatori donează sume egale cu contribuțiile angajaților, dublându-vă astfel donația pe care o faceți: vă rugăm să verificați dacă la nivelul companiei dumneavoastră există un astfel de program de dublare a donațiilor. Ne puteți urmări pe [#twitter Twitter], [#identica identi.ca] sau [#google Google+], ne puteți aprecia pe [#facebook Facebook] sau ne puteți [#blog citi blogul]. Aici se află [#annual raportul anual al Fundației Wikimedia pentru 2012-2013], [#plan planul anual al Fundației Wikimedia pentru 2013-2014] și [#strategic planul strategic pe cinci ani]. De asemenea, acum puteți achiziționa produse cu marca Wikipedia la: [#shop shop.wikimedia.org].

Pentru evidența dumneavoastră: donația numărul [contributionId], din [date], a fost de [amount].

[ifRecurring] Această donație este parte a unei contribuții bănești recurente. Plățile lunare se vor debita către Fundația Wikimedia până când ne veți notifica să ne oprim. Dacă doriți să întrerupeți plățile, vă rugăm să citiți [#recurringCancel instrucțiunile de anulare]. [endifRecurring]

Aceasta scrisoare poate servi ca o înregistrare a donației dumneavoastră. Pentru această contribuție nu s-au furnizat – parțial sau în întregime - nici bunuri și nici servicii. Fundația Wikimedia Inc. este o corporație non-profit cu scop caritabil, situată în S.U.A., scutită de taxe conform statutului 501(c)(3). Adresa noastră este 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. U.S, iar numărul aferent scutirii de taxe este 20-0049703.

Dezabonare:

Ne-ar plăcea să vă ținem la curent, ca donator, cu activitatea comunității noastre și cu strângerile de fonduri. Dacă totuși preferați să nu primiți astfel de mailuri de la noi, vă rugăm dați click mai jos și vă vom scoate din listă.

[#unsubscribe Dezabonare]

Vă rugăm să ne ajutați cu [#translate traducerea] acestui e-mail.