Recaptació de fons/Traducció/Correu d'agraïment 20131202

This page is a translated version of the page Fundraising/Translation/Thank you email 20131202 and the translation is 100% complete.

[ifFirstnameAndLastname] Benvolgut/da [given name], [elseifFirstnameAndLastname] Estimat/da donant, [endifFirstnameAndLastname]

Ets fantàstic. Gràcies per donar suport a la Fundació Wikimedia, l’organització sense ànim de lucre que gestiona la Viquipèdia i els seus projectes germans.

[ifRecurringProblem] Recentment hem resolt un petit problema tècnic que ha interromput algunes donacions mensuals. Hem restablert la teva donació periòdica, que seguirà el seu curs normal. No et carregarem els mesos que no se t’han cobrat. Moltes gràcies per la teva paciència i suport. Si us plau, no dubtis a contactar-nos a donate@wikimedia.org si tens qualsevol dubte. [endifRecurringProblem]

La teva donació no només cobreix les teves pròpies despeses d’ús de la Viquipèdia, sinó també les d’altres lectors.

Com el granger jubilat de l’Estat de Nova York que utilitza la Viquipèdia per estudiar la ciència del fang. O l’estudiant de Kuala Lumpur que fa recerca sobre química orgànica. O com el mecànic britànic que, després de lesionar-se l’esquena en un accident, troba en la Viquipèdia les eines per convertir-se en desenvolupador web. O el funcionari finlandès que ha fet una versió offline de la Viquipèdia per a una petita escola de Ghana. O el pare de Ciutat de Mèxic que porta les seves filles al museu els caps de setmana i pot explicar-los millor el que veuen gràcies a la Viquipèdia.

L’objectiu de la Viquipèdia és reunir la totalitat del coneixement humà i oferir-lo a tothom arreu del món en la seva llengua. Aquesta és una missió força atrevida, però amb 30 milions d’articles i 287 llengües, crec que ho estem aconseguint gràcies a persones com tu.

En nom de la Fundació Wikimedia, i de milions de lectors de la Viquipèdia arreu del món: gràcies. Que ajudis a pagar les despeses de funcionament de la Viquipèdia vol dir que aquest lloc web podrà romandre imparcial i lliure d’anuncis, i concentrar-se només a ajudar els lectors. Exactament com hauria de ser.

Ja et deus haver adonat que, per primera vegada, enguany hem canviat el nostre recapte de fons per a que la majoria de gent només en vegi els avisos unes quantes vegades, en lloc de veure’ls durant setmanes. Ho hem fet expressament: no volem molestar la gent amb massa peticions. Però això també vol dir que ara hi haurà menys gent que s’adonarà que som una organització sense ànim de lucre i que necessitem la seva ajuda. Així que, si hi estàs disposat, t’agrairia que ens ajudessis a donar-nos a conèixer reenviant aquest correu electrònic a alguns dels teus amics.

M’encantaria, també, que t’unissis a nosaltres per ajudar a escriure la Viquipèdia. Està feta íntegrament per voluntaris, desenes de milers de persones d’arreu del món, com tu i com jo. Si veus una falta d’ortografia o un error, si us plau, corregeix-lo. Si saps alguna cosa que creus que val la pena afegir, fes-ho. Alguns ho troben altament satisfactori, i potser a tu et passa el mateix.

Gràcies una altra vegada. Aprecio molt la teva confiança en nosaltres, i et prometo que farem un bon ús dels teus diners.

Gràcies,

Sue Gardner
Directora executiva,
Fundació Wikimedia
[#donate donate.wikimedia.org]

Moltes empreses doblen la donació que fan els seus treballadors: per favor, comprova si la teva empresa té un programa similar. Pots seguir-nos a [#twitter Twitter], [#identica identi.ca] o [#google Google+], donar-nos un «M’agrada» a [#facebook Facebook] i [#blog llegir el nostre blog]. Ací tens l’[#annual Informe Anual 2012-13 de la Fundació Wikimedia], [#plan el Pla Anual 2013-14 de la Fundació Wikimedia] i el [#strategic Pla Estratègic per a 5 anys de la Fundació Wikimedia]. També pots comprar objectes de la Viquipèdia a [#shop shop.wikimedia.org].

Per a la teva informació: La teva donació (número [contributionId]) amb data [date] ha estat de [amount].

[ifRecurring] Aquesta donació forma part d’una subscripció periòdica. Els pagaments mensuals es cobraran per part de la Fundació Wikimedia fins que ens avisis. Si volguessis cancel·lar la teva subscripció consulta les nostres [#recurringCancel instruccions de cancel·lació simple]. [endifRecurring]

Aquesta carta pot servir com a prova de la teva donació. No es proporcionaran ni béns ni serveis, en conjunt o en part, a canvi d’aquesta donació. La Wikimedia Foundation, Inc. és una organització benèfica sense ànim de lucre amb l’estatus d’exempció d’impostos 501(c)(3) als Estats Units. La nostra adreça és 149 New Montgomery, 3rd Floor, San Francisco, CA, 94105. Número d’exempció d’impostos als EUA: 20-0049703.

Opció per a donar-se de baixa:

Com a donant, ens agradaria mantenir-te informat de les activitats que desenvolupa la comunitat de voluntaris i de les campanyes de recaptació de fons. Si t’estimes més no rebre aquest tipus de correus, per favor, prem a sota i et traurem de la llista.

[#unsubscribe Donar-se de baixa de la subscripció]

Si us plau, ajuda’ns a [#translate traduir] aquest correu electrònic.