Open main menu

Admin activity review/Notice to inactive right holders/su

This page is a translated version of the page Admin activity review/Notice to inactive right holders and the translation is 57% complete.
Other languages:
Bahasa Indonesia • ‎Bahasa Melayu • ‎Basa Banyumasan • ‎Deutsch • ‎English • ‎Esperanto • ‎Frysk • ‎Lëtzebuergesch • ‎Malti • ‎Nederlands • ‎Sunda • ‎Tiếng Việt • ‎Türkçe • ‎asturianu • ‎azərbaycanca • ‎català • ‎dansk • ‎eesti • ‎emiliàn e rumagnòl • ‎español • ‎euskara • ‎français • ‎galego • ‎hrvatski • ‎interlingua • ‎italiano • ‎lietuvių • ‎magyar • ‎norsk bokmål • ‎norsk nynorsk • ‎polski • ‎português • ‎português do Brasil • ‎română • ‎suomi • ‎svenska • ‎čeština • ‎Ελληνικά • ‎башҡортса • ‎български • ‎македонски • ‎русский • ‎српски / srpski • ‎українська • ‎العربية • ‎سنڌي • ‎فارسی • ‎مصرى • ‎پښتو • ‎नेपाली • ‎मराठी • ‎বাংলা • ‎தமிழ் • ‎తెలుగు • ‎മലയാളം • ‎ไทย • ‎ქართული • ‎中文 • ‎日本語 • ‎粵語 • ‎한국어

Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

Your advanced permissions on XXXX

Hello. A policy regarding the removal of "advanced rights" (administrator, bureaucrat, etc.) was adopted by community consensus in 2013. According to this policy, the stewards are reviewing activity on wikis with no inactivity policy.

Anjeun asup kana kriteria inaktivitas (teu kungsi ngédit sarta teu kungsi asup log salila dua taun) dina wiki anu dibéréndélkeun di luhur. Kusabab éta wiki teu boga kawijakan mandiri ngeunaan prosés pamariksaan hak, mangka aturan global dilarapkeun.

Lamun anjeun hayang kénéh nyepeng hak-hak leuwih, anjeun kudu ngabéjaan komunitas di éta wiki ngeunaan kanyataan yén para mandor geus ngirim ieu iber ngeunaan inaktivitas anjeun. Lamun komunitas geus badami sarta hayang ngajaga hak-hak anjeun, béjaan para mandor di m:Stewards' noticeboard, sarta tutumbu ka sawala komunitas lokalna, anu ngécéskeun yén aranjeunna hayang mertahankeun hak-hak anjeun.

Lamun anjeun hayang ngaleupaskeun hak-hak anjeun, anjeun bisa ngiberan di dieu atawa pamundut ngahapus hak-hak anjeun di Meta.

Lamun henteu mairan dina sabulan, mandor bakal neruskeun ngahapus hak-hak kuncén jeung/atawa birokrat anjeun. Dina kasus-kasus anu ngambang atawa henteu jinek, para mandor bakal mariksa pairan sarta ngarujuk kaputusan luyu jeung pamanggih jeung pamariksaan komunitas. Lamun aya patarosan, mangga iberan para mandor.

Yours faithfully.