Admin activity review/Notice to inactive right holders/hu

This page is a translated version of the page Admin activity review/Notice to inactive right holders and the translation is 100% complete.

Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

Az (adminisztrátor / bürokrata / adminisztrátor és bürokrata) státuszod a XXXXX wikin

Üdv. 2013-ban a közösség elfogadott egy irányelvet, ami szerint az intézők ellenőrzik az adminisztrátorok és bürokraták aktivitását az olyan wikiken, amiknek nincs saját inaktivitási irányelve.

A wikin az elmúlt két évben nem volt legalább egy szerkesztésed és legalább egy naplózott műveleted. Mivel tudomásunk szerint ezen a wikin nincsenek az inaktivitásra vonatkozó helyi szabályok, a globális irányelv van érvényben.

Ha meg akarod tartani a jogosultságaidat, kérlek jelezd a közösségnek, hogy a helytartók ezt az üzenetet küldték neked. Ha a közösség egy megbeszélés során úgy határoz, hogy megmaradjon a jog, jelezd a helytartók üzenőfalán, és linkeld be a megbeszélést.

Ha inkább lemondanál a jogosultságodról, azt jelezheted itt, vagy kérheted direktben a Metán.

Ha semmilyen választ nem kapunk körülbelül egy hónapon belül, az intézők meg fogják vonni a jogosultságodat. Ha a helyzet nem egyértelmű, a helyi közösséggel egyeztetve fognak dönteni. Ha bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolunk az intézők üzenőfalán.

Bizalmaddal.