Admin activity review/Notice to inactive right holders/da

This page is a translated version of the page Admin activity review/Notice to inactive right holders and the translation is 100% complete.

Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

Dine avancerede tilladelser på XXXX

Hej. En politik angående fjernelsen af "avancerede rettigheder" (administrator, bureaukrat, grænsefladeadministrator osv.) blev vedtaget ved konsensus i fællesskabet i 2013. Ifølge denne politik checker forvalterne aktivitet på wiki'er, der ikke har nogen inaktivitetpolitik.

Du er ramt af inaktivitetskriterierne (ingen editeringer og ingen loggede aktiviteter i to år) på denne wiki. Da denne wiki, for alt hvad vi ved, ikke har sine egne rettighedsovervågningsproces, er det den globale proces, der er gældende.

Hvis du ønsker at beholde dine rettigheder, skal du informere fællesskabet på wikien om det forhold, at stewarderne har sendt dig denne information om din inaktivitet. Hvis fællesskabet har en diskussion om dette, og du ønsker at beholde dine rettigheder, bedes du kontakte stewarderne på m:Stewards' noticeboard og linke til det lokale fællesskabs diskussion, hvor de udtrykker ders ønske om fortsat at bevare rettighederne.

Hvis du ønsker at afgive dine rettigheder, kan du svare her eller anmode om at få frataget dine rettigheder på Meta.

Hvis der ikke kommer nogen respons overhovedet inden for cirka en måned, vil stewarderne gå i gang med at fratage dig dine administrator- og/eller bureaukratrettigheder. I tvivlstilfælde vil stewarderne vurdere responsen og henvende sig til det lokale fællesskab for at få deres kommentarer og vurdering. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte stewarderne.

Med venlig hilsen.