Admin activity review/Notice to inactive right holders/hr

This page is a translated version of the page Admin activity review/Notice to inactive right holders and the translation is 100% complete.

Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

Vaša prava nosioca naprednih oruđa na XXXX

Pozdrav. Pravila koja određuju uklanjanje »osobitih prava« (administrator, birokrat, administrator sučelja, itd.) donesena su konsenzusom zajednice 2013. U skladu s njima, stjuardi nadgledaju aktivnosti na wikijima na kojima ne postoje pravila o neaktivnosti.

Udovoljavate kriterijima neaktivnosti (bez uređivanja i bez evidencijskih radnji tijekom najmanje 2 godine) na ovom wikiju. Budući da na tome wikiju, koliko nam je poznato, ne postoje pravila o pregledu aktivnosti, primjenjuju se globalna pravila.

Ako želite zadržati svoja napredna prava, trebali biste obavijestiti zajednicu na Vašem wikiju da su Vas stjuardi obavijestili o neaktivnosti. U lokalnom Kafiću također stoji obavijest o ovom postupku. Ako se u raspravi zajednice donese odluka da zadržite svoja prava, molimo obavijestite stjuarde na m:Stewards' noticeboard s poveznicom na raspravu u lokalnoj zajednici, gdje se izražava želja za zadržavanjem prava.

Ako ne želite zadržati Vaša prava, molimo podnesite zahtjev za skidanjem prava na Meti.

Ako ne bude odgovora u roku od oko mjesec dana, stjuardi će ukloniti Vaša administratorska i/ili birokratska prava. U dvojbenim slučajevima, stjuardi će razmotriti odgovore i uputiti slučaj lokalnoj zajednici na raspravu. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se stjuardima.

Srdačan pozdrav.