Admin activity review/Notice to inactive right holders/ro

This page is a translated version of the page Admin activity review/Notice to inactive right holders and the translation is 100% complete.

Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

Permisiunile tale avansate pe XXXX

Salutare. O politică privind eliminarea „drepturilor avansate” (administrator, birocrat, administrator de interfață etc.) a fost adoptată prin consens comunitar în 2013. Conform acestei politici, stewarzii revizuiesc activitatea pe wiki-urile fără o politică de inactivitate.

Îndepliniți criteriile de inactivitate (fără modificări și fără acțiuni de jurnal timp de 2 ani) pe acest wiki. Din moment ce acest wiki, în măsura în care cunoaștem, nu are propriul proces de revizuire a drepturilor, se aplică cel global.

Dacă doriți să păstrați permisiunile avansate, trebuie să informați comunitatea wiki-ului despre faptul că administratorii au trimis aceste informații despre inactivitate. O notificare comunitară despre acest proces a fost postată, de asemenea, pe cafeneau locală a acestui wiki. În cazul în care comunitatea are o discuție despre aceasta și apoi dorește să vă păstrați drepturile, vă rugăm să contactați administratorii de pe forumul m:Stewards' noticeboard și să faceți legătura cu discuția comunității locale, în care își exprimă dorința de a continuă să mențină drepturile.

Dacă doriți să renunțați la drepturile dvs., vă rugăm să solicițați eliminarea drepturilor de pe Meta.

Dacă după o lună nu există un răspuns, administratorii vor continua să vă elimine drepturile de administrator și/sau birocrați. În cazuri ambigue, administratorii vor evalua răspunsurile și vor trimite o decizie înapoi comunității locale pentru comentarii și revizuiri. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați stewards.

Cu stimă.