Admin activity review/Notice to inactive right holders/ms

This page is a translated version of the page Admin activity review/Notice to inactive right holders and the translation is 57% complete.
Outdated translations are marked like this.

Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

Your advanced permissions on XXXX

Hello. A policy regarding the removal of "advanced rights" (administrator, bureaucrat, interface administrator, etc.) was adopted by community consensus in 2013. According to this policy, the stewards are reviewing activity on wikis with no inactivity policy.

Anda telah mencapai kriteria tidak aktif (tiada suntingan dan tiada tindakan log selama 2 tahun) di wiki yang disenaraikan di atas. Oleh sebab wiki tersebut tidak ada proses semak semula pentadbir, proses global telah digunakan.

Jika anda ingin terus memegang hak sebagai pentadbir, anda perlu memberitahu komuniti wiki tersebut yang para steward telah menghantar anda maklumat ini berkenaan ketidakaktifan anda. Jika komuniti tersebut mengadakan perbincangan berkenaannya dan mahu anda mengekalkan hak anda, sila hubungi steward di m:Stewards' noticeboard, dan pautkan sekali perbincangan dalam komuniti dimana mereka menyatakan keinginan mereka untuk anda terus memegang jawatan anda.

Jika anda ingin meletakkan jawatan anda, anda boleh membalas di sini atau memohon penghapusan hak-hak lanjut anda di Meta.

Jika anda tidak memberi sebarang respons dalam jangka masa kira-kira sebulan, steward akan terus menghapuskan hak penyelia dan/atau birokrat anda. Dalam kes-kes tidak jelas, steward akan menilai terlebih dahulu respons dan akan merujukkan keputusan kembali kepada komuniti wiki tersebut bagi komen dan ulasan mereka. Jika anda ada sebarang soalan, sila hubungi para steward.

Yang benar.