Admin activity review/Notice to inactive right holders/nl

This page is a translated version of the page Admin activity review/Notice to inactive right holders and the translation is 100% complete.

Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

Uw geavanceerde rechten op XXXX

Hallo. Het beleid met betrekking tot het verwijderen van 'geavanceerde rechten' (moderator, bureaucraat, interface moderator, ...) is in 2013 met overeenstemming in de gemeenschap bepaald. Er is afgesproken dat stewards de inactiviteit van gebruikers op wiki's gaan beoordelen.

Een gebruiker wordt beschouwd als inactief (niet wijzigen of inloggen in 2 jaar) op de hierboven genoemde wiki's. Omdat die wiki's geen eigen proces heeft voor de beoordeling van rechten, wordt het algemene beleid toegepast.

Als u die gebruiker bent en u uw rechten wilt behouden, dan dient u te laten weten aan de gemeenschap dat de beheerders u informatie hebben gestuurd over uw inactiviteit. Als die erover gediscussieerd heeft en ze willen dat u uw rechten behoudt, neem dan contact op met de beheerders. Stuur een link met daarin de discussie, waarin wordt uitgesproken dat de rechten behouden zouden moeten worden.

Als u uw rechten wilt laten intrekken, dan kunt u dat doen door hier te reageren, of bij Meta een verzoek in te dienen om uw rechten te verwijderen.

Als er na een maand nog geen antwoord is, zullen stewards verdergaan met het verwijderen van de rechten beheerder en/of bureaucraat. In onduidelijke zaken zullen de stewards de reacties evalueren en de beslissing naar de gemeenschap terugkoppelen voor commentaar en review. Als u vragen heeft, neem dan contact op met de stewards.

Met vriendelijke groet,