Admin activity review/Notice to inactive right holders/ca

This page is a translated version of the page Admin activity review/Notice to inactive right holders and the translation is 86% complete.
Outdated translations are marked like this.

Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

Els vostres permisos avançats en XXXX

Hola. Una política pel que fa la supressió de "drets avançats" (administrador, buròcrata, etc.) va ser adoptada per consens de la comunitat el 2013. Segons aquesta política, els administradors estan revisant l'activitat en wikis sense política d'inactivitat.

Compleixes els criteris d'inactivitat (sense edicions i sense accions registrades durant 2 anys) en aquest wiki. Atès que aquest wiki, al nostre millor saber i entendre, no té el seu propi procés de revisió de drets, s'aplica el global.

Si voleu mantenir els vostres drets, caldria que informéssiu la comunitat del wiki sobre el qual els stewards us han enviat aquesta informació sobre la vostra inactivitat. Si la comunitat, després de dicutir-ho, vol que mantingueu els vostres drets, contacteu si us plau els stewards a m:Stewards' noticeboard, i enllaceu-hi la discussió a la comunitat local, on la comunitat expressi el seu desig de continuar mantenint els drets.

Si voleu renunciar als vostres drets, podeu contestar aquí o bé demanar la retirada dels drets a Meta.

Si no hi ha resposta després d'aproximadament un mes, els stewards procediran a retirar els vostres drets d'administrador i/o buròcrata. En casos ambigus, els stewards avaluaran les respostes i enviaran la decisió a la comunitat local per tal que la comentin i revisin. Si teniu alguna consulta, contacteu si us plau els stewards.

Vostre fidelment.