Wikimedia Foundation elections 2013/Committee/ca

This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections 2013/Committee and the translation is 82% complete.
Info The election ended 22 June 2013. No more votes will be accepted.

The results were announced on 24 June 2013.

Ajudeu a traduir les eleccions.

El comitè electoral per a l'elecció del Consell 2013 gestiona els detalls de l'organització electoral amb la capacitat que li ha estat delegada des del Consell d'Administració (Board of Trustees), subjecte a la supervisió del Consell, i pot fer recomanacions al Consell sobre les eleccions.

Membres

El comitè està format per membres nomenats pel Consell d'Administració per a organitzar les Eleccions al Consell d'Administració de Wikimedia 2013. Els membres del comitè han de ser editors en un o més projectes de Wikimedia, no poden ser membres del Consell d'Administració ni candidats a les eleccions i no poden participar a la votació.

Announced on February 5, 2013, the committee consists of the following members:

Nom Idiomes Ubicació (zona horària)
Ferdinando Scala it, nap, en-5, fr-5, es-2 San Giorgio a Cremano, Italy (UTC+1)
Jon Harald Søby nb, en-3, sv-3, de-2, da-2, es-1, eo-1, ro-1, sw-1 Trondheim, Norway (UTC+1)
Katie Chan en, yue Lincoln, England (UTC+0)
Ralf Roletschek de, es-2, ru-1, cs-1, ca-1, en-0 Eberswalde, Germany (UTC+1)
Risker en, fr-2 Toronto, Canada (UTC-5)

Philippe Beaudette serves as staff support and liaison, with Geoff Brigham providing support on legal issues.

Tasques

El Comitè és responsable de la planificació i administració de pràcticament tots els aspectes de les eleccions dels membres del Consell. Per exemple, el Comitè planifica el sistema de votació, els criteris de sufragi, i els criteris per a les candidatures, prepara i organitza totes les pàgines oficials de l'elecció a Meta, verifica que els candidats i els votants reuneixin els criteris, audita els vots per assegurar que no hi ha vots duplicats o altres problemes, etc.