Mbledhja e fondeve 2012/Përkthimi/Drop down banner

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Drop down banner and the translation is 100% complete.
NOTE TO TRANSLATORS

This letter is a new translation request, but re-uses large parts of

If these have been translated into your language, you can probably re-use much of it for this translation and hopefully a lot will be suggested with translation memory :-)

Texts

Banner

Të dashur lexues të Wikipedias: Ne jemi organizata jofitimprurëse që drejtojmë uebsajtin e 5-të më të vizituar në botë. Ne kemi një staf me vetëm 150 vetë, por u shërbejmë 450 milion përdoruesve , dhe ne i kemi kostot njëlloj si ndonjë nga sajtet e tjerë më të mirë : serverat, energjia, qeraja, programet dhe stafi. Wikipedia është diçka e veçantë. Është si një librari apo park publik. Është si një tempull për mendjen, një vend ku ne te gjith mund te shkojm per te menduar dhe mësuar . Për të mbrojtur pavarsinë tonë, ne asnjëherë nuk shfaqim reklama. Ne nuk marrim fonde nga qeveria. Ne mbijetojmë falë donacioneve që mesatarisht janë 30$ nga çdo dhurues. Në qoftë se çdonjëri që e lexon këtë, dhuron një shumë të barabartë me koston e një kafeje, fondet tona do të plotësoheshin në më pak se një orë. Nëse Wikipedia është e dobishme për ty, dhuro diçka për ta mbajtur në punë edhe një vit tjetër. Ju lutemi na ndihmoni ta lëmë pas mbledhjen e fondeve dhe ti rikthehemi punës tek Wikipedia. Faleminderit.


Dropdown

Kur unë e themelova Wikipedian, mund ta kisha bërë atë një shoqëri me qëllime përfitimi që e lejon shfaqjen e reklamave, por vendosa të bëj diçka ndryshe. Të bësh tregëti është gjë e mirë! Reklamimi nuk është i ndaluar! Por ja që nuk ka vend këtu, jo në Wikipedia. — Wikipedia Founder, Jimmy Wales


Donation Box

Ju lutemi dhuroni sa të mundeni për ti dhënë fund tani fushatës së mbledhjes të fondacioneve.


Legal info

Duke dhuruar, ju bini dakord të ndani informacionit tuaj me Fondacionin Wikimedia dhe ofruesit e shërbimit të saj në SHBA dhe vende të tjera në pajtim me politikat tona të privatësisë së donatorëve tonë. Fondacioni është jofitimprurës, i përjashtuar nga pagimi i taksave sipas 501(c)(3) për organizatat e inkorporuara në SHBA me numër regjistrimi 20-0049703. Për më shumë informacion ju lutemi lexoni politikën tonë të donatorëve.


Tab

Mbylle