Recaptació de fons 2012/Traducció/Bàner desplegable

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Drop down banner and the translation is 100% complete.
NOTE TO TRANSLATORS

This letter is a new translation request, but re-uses large parts of

If these have been translated into your language, you can probably re-use much of it for this translation and hopefully a lot will be suggested with translation memory :-)

Texts

Banner

Estimats lectors de Viquipèdia: Som una petita organització sense ànim de lucre que manté en marxa el 5è lloc web més visitat del món. Només tenim 150 empleats però servim a 450 milions d'usuaris, i tenim despeses com qualsevol altre lloc important: servidors, energia, lloguer, programari i personal. La Viquipèdia és quelcom especial. És com una biblioteca o un parc públic. És com un temple per a la ment, un lloc on tots podem anar a pensar i aprendre. Per protegir la nostra independència mai posarem publicitat. Tampoc rebem fons de cap govern. Funcionem gràcies a donacions d'uns 25€ de mitjana. Si tota la gent que llegeix aquest text donés el que costa un cafè, la nostra campanya de recaptació de fons estaria coberta en menys d'una hora. Si la Viquipèdia us és útil, preneu-vos un minut per a mantenir-la en funcionament un any més. Si us plau, ajudeu-nos a oblidar la recaptació de fons i torneu de nou a la Viquipèdia. Gràcies.


Dropdown

Quan vaig fundar la Viquipèdia, podria haver-la fet una companyia amb ànim de lucre, de les que incorporen publicitat, però vaig decidir fer quelcom diferent. Fer diners està molt bé. La publicitat no és dolenta. Però tot això no té cabuda aquí. No a la Viquipèdia. — Wikipedia Founder, Jimmy Wales


Donation Box

Si us plau doneu el que pugueu per a poder cloure la recaptació de fons avui mateix.


Legal info

Fent una donació esteu compartint les vostres dades amb la Fundació Wikimedia i els seus proveïdors de servei als EE.UU. i altres llocs d'acord amb la nostra política de privadesa per als donants. La Fundació és una organització sense ànim de lucre i exempta d'imposts d'acord amb la llei 501(c)(3) registrada a EE.UU. amb el número de registre 20-0049703. Per a més informació llegiu la nostra política per a donants.


Tab

Tancar