Strângerea de fonduri 2012/Traducere/Banner derulant

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Drop down banner and the translation is 100% complete.
NOTE TO TRANSLATORS

This letter is a new translation request, but re-uses large parts of

If these have been translated into your language, you can probably re-use much of it for this translation and hopefully a lot will be suggested with translation memory :-)

Texts

Banner

Dragi cititori, noi suntem acea mică non-profit organizație care administrează situl de pe locul 5 din lume. Avem doar 150 de angajați, dar servim 450 de milioane de utilizatori și avem cheltuieli cât oricare alt sit de primă mărime: servere, electricitate, chirie, programe și personal. Wikipedia este ceva special. Este ca o bibliotecă sau ca un parc public. Este ca un templu pentru minte, un loc unde putem cu toții să gândim și să învățăm. Pentru a ne proteja independența nu vom recurge niciodată la publicitate. Nu acceptăm fonduri guvernamentale. Funcționăm pe baza donațiilor, în medie de 100 de lei. Dacă fiecare din cei care văd acest mesaj ar dona cât prețul unei cești de cafea, colectarea fondurilor s-ar termina într-o oră. Dacă Wikipedia vă folosește, acordați-i un minut și ajutați-o să rămână online încă un an. Ajutaţi-ne să terminăm strângerea de fonduri și să ne întoarcem la Wikipedia. Îţi mulţumim.


Dropdown

Când am creat Wikipedia aș fi putut alege să fie o firmă cu profituri din reclame, dar am decis s-o fac altfel. E bun și comerțul. Publicitatea nu e ceva rău. Dar nu are ce căuta aici. Nu la Wikipedia. — Wikipedia Founder, Jimmy Wales


Donation Box

Vă rugăm să donați atât cât vă permiteți ca să terminăm strângerea de fonduri astăzi.


Legal info

Donând, furnizați informațiile dumneavoastră atât Fundației Wikimedia, cât și furnizorilor săi de servicii din SUA și alte părți în conformitate cu politica noastră de confidențialitate a donatorului. Fundația este una nonprofit, scutită de impozite în Statele Unite în conformitate cu legea 501(c)(3) și înregistrată sub numărul 20-0049703. Pentru mai multe informații, citiți politica donatorului.


Tab

Închide