Adománygyűjtés 2012/Fordítás/Lenyíló hirdetés

This page is a translated version of the page Fundraising 2012/Translation/Drop down banner and the translation is 100% complete.
NOTE TO TRANSLATORS

This letter is a new translation request, but re-uses large parts of

If these have been translated into your language, you can probably re-use much of it for this translation and hopefully a lot will be suggested with translation memory :-)

Texts

Banner

Kedves Wikipédia-olvasók! Mi vagyunk az a kis nonprofit szervezet, amely a világ ötödik leglátogatottabb weboldalát működteti. Mindössze 150 alkalmazottal dolgozunk, viszont 450 millió felhasználót szolgálunk ki, és ugyanolyan költségeink vannak, mint bármely hasonló látogatottságú oldalnak: szerverek, villanyszámla, bérleti díjak, programok, személyzet. A Wikipédia különleges. Könyvtárhoz vagy közparkhoz hasonlítható. Mintha a tudás temploma lenne, egy hely, ahová mindnyájan elvonulhatunk gondolkodni és tanulni. A függetlenségünk megőrzése érdekében sohasem jelenítünk meg reklámokat. Nem fogadunk el kormányzati támogatást sem. Adományok tartanak fenn minket, átlagosan 7000 forint körüli támogatások. Ha mindenki, aki ezt olvassa, egy csésze kávé árával minket segítene, az adománygyűjtésünk egy óra alatt befejeződhetne. Ha a Wikipédia hasznos számodra, szánj rá egy percet, hogy ismét egy évig működhessen! Kérlek, segíts túlesni az adománygyűjtésen, hogy visszatérhessünk a Wikipédiához. Köszönjük.


Dropdown

Amikor megalapítottam a Wikipédiát, lehetett volna belőle egy profitorientált cég reklámcsíkokkal, de úgy döntöttem, hogy valami mást akarok létrehozni. Nincs semmi gond a kereskedelemmel. A reklámok nem gonoszak. De nem ide valók. Nem a Wikipédiába. — Wikipedia Founder, Jimmy Wales


Donation Box

Kérlek adományozz annyit, amennyit tudsz, hogy még ma befejezhessük az adománygyűjtést!


Legal info

Az adakozással egyben kijelented, hogy megosztod adataidat a Wikimédia Alapítvánnyal, a nonprofit szervezettel, mely a Wikipédia és más Wikimédia-projektek fenntartója; valamint más partnerszervezeteivel az USA-ban és világszerte, melyek tiszteletben tartják az adatvédelmi szabályokat. Az Alapítvány nonprofit, adómentességet élvező szervezet az USA-ban, regisztrációs száma 20-0049703. További információkért lásd az adományozási szabályzatot.


Tab

Bezár