This page is a translated version of the page Help:Contents and the translation is 90% complete.

Aquesta pàgina d'ajuda conté una llista de guies d'ajuda i fitxers d'ajuda d'un sol tema per al programari MediaWiki recopilades a la pàgina principal de meta.wikimedia.org . Gradualment s'està movent al lloc web www.mediawiki.org. Anteriorment aquests documents es gestionaven i es discutien al Meta-Wiki de la wikipedia abans que es crees MediaWiki. Aquest contingut encara s'ha de moure o modificar.

This help page is only for the MediaWiki wiki software. Many MediaWiki-powered wikis still have a help link that points to this page. If you came here from a wiki based on other software or you are looking for help not related to MediaWiki software, we will not be able to help you.

MediaWiki és un motor de wiki de programari lliure llicenciat sota la Llicència Pública General GNU. És utilitzat per molts llocs web, incloent aquest.

Parts del manual

Les pàgines d'ajuda estan ordenades per tipus d'usuari, per lectors i editors. Les pàgines d'ajuda per a moderadors, per a administradors de sistema i per a desenvolupadors estan ara disponibles en les respectives seccions específiques.

Per als lectors

Per als editors

Per als moderadors

Aquesta part del manual ja està disponible a la Secció de l'administrador del lloc web MediaWiki.org.

Per als administradors de sistemes

Aquesta part del manual està ara disponible a la Secció dels administradors de sistema del lloc web MediaWiki.org.

Per als desenvolupadors

Aquesta part del manual ja està disponible a la Secció del desenvolupador del lloc web MediaWiki.org.

Apèndix

Manual

Vegeu també