This page is a translated version of the page Help:Contents and the translation is 75% complete.
Outdated translations are marked like this.

Această pagină de ajutor conține o listă de ghiduri și fișiere de ajutor pentru un singur subiect pentru software-ul MediaWiki compilat pe pagina principală a paginii principale meta.wikimedia.org . A fost treptat mutat pe site-ul site-ului www.mediawiki.org. Meta-Wiki în cadrul Wikimedia a fost anterior în cazul în care astfel de documente au fost gestionate și, de asemenea, în cazul în care propunerile au fost discutate înainte de MediaWiki a fost creat. Mai există conținut care încă nu a fost mutat sau modificat.

Această pagină de ajutor este numai pentru software-ul wiki MediaWiki. Multe wiki-uri care utilizează MediaWiki au un link de ajutor care indică această pagină. Dacă v-ați aflat aici dintr-un alt wiki care caută ajutor care nu are legătură cu software-ul MediaWiki, nu vă putm ajuta.

MediaWiki este un software de motor wiki liber licențiat sub GNU General Public License. Este folosit de multe site-uri web, inclusiv de acesta.

Părți ale manualului de utilizare

Paginile de ajutor sunt sortate după tip de utilizator, pentru cititori și editori. Paginile de asistență pentru moderatori, administratori de sistem și dezvoltatori sunt acum disponibile în secțiunea respectivă.

Pentru cititori

Pentru editori

Pentru moderatori

Această parte a manualului este acum disponibilă în secțiunea Administrator a site-ului MediaWiki.org.

Pentru administratorii de sistem

Această parte a manualului este acum disponibilă în secțiunea Sysadmin a site-ului MediaWiki.org.

Pentru dezvoltatori

Această parte a manualului este acum disponibilă în secțiunea Dezvoltator a site-ului MediaWiki.org.

Anexe

Setul de manuale

Vezi și