Fundraising 2010/Abbas Appeal/nb


Abbas

edit
  • Vennligst les:
  • En personlig appell
  • Fra Wikipedia-bruker Abbas
  • En beskjed fra Wikipedia-bruker Abbas

Jeg bidrar til Wikipedia så ofte jeg kan, ved å redigere artikler på engelsk og swahili. Det forundrer meg fortsatt at jeg i Kenya kan være del av et globalt fellesskap som kommer sammen for å samle all menneskelig kunnskap på ett sted. Jeg vil at du også skal bidra til Wikipedia, ved å gi en gave – selv om alt du har råd til er et par dollar. Grunnen til det: Du er del av dette fellesskapet akkurat som meg, og det vi lager sammen er viktig.

Kunnskap er makt, men bare når den deles. Unge mennesker her i Kenya vet at utdannelse er nøkkelen til å komme seg ut av fattigdom. Det er en verden av informasjon der ute, men i dag er den utenfor rekkevidde for så mange mennesker.

For mange mennesker i utviklingsland er det umulig å gå på skole. Lærebøkene er håpløst utdaterte, og de har ikke råd til nye. De ønsker desperat å være del av det globale fellesskapet – og det er det Wikipedia muliggjør.

Wikipedia er kunnskap som deles fritt med alle. Det oppdateres konstant og er alltid aktuelt. Det er en forbindelse mellom deg og meg og alle andre som bryr seg om kunnskap og ønsker å dele den.

Bare se for deg hvilken forskjell det vil utgjøre om elever i Kenyas skoler hadde fast tilgang til Wikipedia. Dette er bare en liten del av det du hjelper til å sponse når du gir til Wikimedia Foundation.

Vi er alle del av dette fellesskapet, og enhver av oss har våre grunner til å hjelpe til å beskytte og opprettholde Wikipedia. Uansett hva din personlige grunn er håper jeg du vil ta del i den årlige innsamlingsaksjonen ved å gi en gave på $20, €30, 400 kr eller hva du kan for å holde Wikipedia fritt.

Det betyr noe, og det utgjør en forskjell. Takk for ditt bidrag, uansett hvilken måte du bidrar på.

Med vennlig hilsen

Abbas Mahmood

Mombasa, Kenya