Fundraising 2010/Abbas Appeal/hu

Abbas

edit
  • Kérlek olvasd el:
  • Személyes üzenet
  • Abbász Wikipédia-szerkesztőtől
  • Üzenet Abbász Wikipédia-szerkesztőtől

Amikor csak tehetem, részt veszek a Wikipédia készítésében angol és szuahéli nyelvű szócikkek írásával. Még mindig ámulatra késztet, hogy itt Kenyában része lehetek egy világméretű közösségnek, amely azért állt össze, hogy az emberiség tudását összegyűjtse. Arra kérlek, hogy te is vegyél részt, és támogasd a Wikipédiát az adományoddal - még ha csak néhány ezresed van is rá. Megmondom, miért: éppúgy része vagy ennek a közösségnek, mint én, és valami fontosat építünk itt közösen.

A tudás hatalom, de csak akkor, ha közzéteszik. A kenyai fiatalok tudják, hogy az oktatás a kulcs ahhoz, hogy kitörhessenek a szegénységből. Információözön vesz körül bennünket, mégis olyan sok ember számára elérhetetlen.

A fejlődő világban sokan nem tudnak iskolába járni. A tankönyveik reménytelenül elavultak, és nincs pénzük újabbakra. Minden vágyuk, hogy a globális közösség részesei lehessenek – és a Wikipédia lehetővé teszi ezt.

A Wikipédia tudás, amihez bárki szabadon hozzáférhet. Folyamatosan frissül, és mindig naprakész. Összeköt téged, engem és mindenkit, akit érdekel a tudás, és meg akarja osztani.

Képzeld el, mit jelentene, ha a kenyai iskolások folyamatosan hozzáférhetnének a Wikipédiához. Ez csak egy töredéke annak, amit támogatsz, amikor a Wikimédia Alapítványnak adod a pénzed.

Mind részesei vagyunk ennek a közösségnek, és mindannyiunknak megvannak a magunk okai, amiért segítünk megvédeni és fenntartani a Wikipédiát. Bármi is legyen a te okod, remélem, hogy részt veszel most az éves gyűjtőkampányban 20 dollárral, 30 euróval, 4000 forinttal vagy amivel tudsz, hogy a Wikipédia szabadon hozzáférhető maradjon.

Az ügy fontos, és a támogatásod számít. Köszönöm, hogy a lehetőségeidhez mérten te is segítesz.

Üdvözlettel

Mahmud Abbász

Mombasa, Kenya