Administratoraktivitetsvurdering/Melding til samfunnet

This page is a translated version of the page Admin activity review/Notice to communities and the translation is 67% complete.
Outdated translations are marked like this.

Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":
View raw source

VIKTIG: Gjennomgang av administatorers aktiviteter

Hei. En retningslinje angående fjerning av høyere rettigheter (administratorrettigheter, byråkratrettigheter og lignende) ble offisiell etter konsensus i det globale samfunnet i 2013. I følge denne retningslinjen skal forvalterne se gjennom administratorernes aktivitet på alle Wikimedia Wikiene med ingen inaktivitetsretningslinje. Etter det vi vet, så har ikke din wiki noen retninglinjer eller formel prosess for å ta vekk slike rettigheter fra inaktive kontoer. Det betyr at forvalterne vil ta av seg dette per en administratoraktivitetsanmeldelse.

Vi har bestemt at følgende brukere oppfyller inaktivitetskriteriet (ingen redigeringer og ingen andre loggførte handlinger i løpet av to år):

  1. Bruker 1 (administrator)
  2. Bruker 2 (administrator og byråkrat)
  3. Bruker 3 (byråkrat)
  4. ...

Disse brukerne vil få et varsel snart, som spør dem om å starte en diskusjon for å bestemme om de vil beholde noen eller alle av sine rettigheter. Hvis brukeren ikke svarer, vil de høyere rettighetene bli tatt vekk av en forvalter.

Men, hvis du og ditt samfunn vil lage deres egen retningslinje og anmeldelsesprosess som vil foretrekkes over den globale, eller har dette satt opp fra før av og vi har bare ikke lagt merke til det, si ifra til forvalterne på Meta-Wiki så vi vet at vi ikke trenger å bekymre oss over deres wiki. Takk.