Administratoraktivitetsvurdering/Notis til nettsamfunnene

This page is a translated version of the page Admin activity review/Notice to communities and the translation is 100% complete.

Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":
View raw source

VIKTIG: Gjennomgang av administatorers aktiviteter

Hei. En retningslinje angående fjerning av høyere brukerrettigheter (administrator, byråkrat, grensesnittadministrator, et cetera) ble innført ettter globalt konsensus i 2013. Som følge av denne retningslinjen går forvalterne gjennom alle adiministratorer på wikier som ikke har en egen inaktivitetsretningslinje. Så langt vi vet har ikke din wiki en formelt etablert retningslinje for å frata høyere brukerrettigheter fra inaktive kontoer. Dette betyr at forvalterne håndterer dette gjennom en adminaktivitetsreview.

Vi har bestemt at følgende brukere oppfyller inaktivitetskriteriet (ingen redigeringer og ingen andre loggførte handlinger i løpet av to år):

  1. Bruker 1 (administrator)
  2. Bruker 2 (administrator og byråkrat)
  3. Bruker 3 (byråkrat)
  4. Bruker 4 (grensesnittadministrator)
  5. ...

Disse brukerne vil få et varsel snart, som spør dem om å starte en diskusjon for å bestemme om de vil beholde noen eller alle av sine rettigheter. Hvis brukeren ikke svarer, vil de høyere rettighetene bli tatt vekk av en forvalter.

Men, hvis du og ditt samfunn vil lage deres egen retningslinje og anmeldelsesprosess som vil foretrekkes over den globale, eller har dette satt opp fra før av og vi har bare ikke lagt merke til det, si ifra til forvalterne på Meta-Wiki så vi vet at vi ikke trenger å bekymre oss over deres wiki. Takk.