A Wikimédia Alapítvány választásai/2017/Támogatáselosztó Bizottság/Adatvédelmi biztos/Kérdések

Info A választás 11 június 2017 napon véget ért; további szavazatokat nem fogadunk el.
Az eredményeket 19 június 2017 napon közöltük. A 2017-es választással kapcsolatos visszajelzéseidet itt várjuk.

Útmutatók

Szavazóknak

A szavazók maximum négy ÚJ kérdést tehetnek fel. A nem a választásokhoz kapcsolódó kérdéseket a választási bizottság eltávolítja. Kérjük, várd ki türelemmel, míg a jelöltek válaszolnak, illetve a többi szavazó elolvassa a kérdéseket.

Kérjük, ne helyezz el hivatkozásokat olyan lapokra, amelyek további kérdéseket tartalmaznak (ezekre választ a jelöltektől kaphatsz e-mailben vagy a vitalapjukon). Bármilyen nyelven kérdezhetsz; ha szükséges, a választási bizottság fordítókat keres.

Jelölteknek

Erősen ajánlott az egyes kérdésekre adott válaszokat 1600 karakterbe sűríteni (a szóközöket nem számítva). Kérjük, hogy ne szúrj be hosszabb válaszokat tartalmazó lapokra mutató hivatkozást (a megértést segítő linkek elfogadottak). A szavazók és jelöltek száma miatt fontos a lap olvashatóságának (és használhatóságának) megőrzése a szavazók számára.


Question to the candidate

Hello, Kirill Lokshin. Thanks for your decision to present yourself as a candidate for the Funds Dissemination Committee Ombudsperson. From your presentation on meta, I see you are the chair of the Affiliations Committee, a member of the Simple Annual Plan Grants Committee and a member of the Project Grants Committee. I appreciate your serious work and dedication to the community; nevertheless, do you think it is a problem that decision-making in important instances is centralized in one person (you)? If you think this is a problem, what do you think could be good strategies to bring more diversity in decision-making instances? --Joalpe (talk) 10:55, 1 June 2017 (UTC)[reply]