Wikimedia Foundation elections/Board elections/2005/hu

2005 Board elections
Organization


Sziasztok!

A Wikimedia Alapítvány 2005 évi kuratóriumválasztása hamarosan megkezdődik. Ti, Wikipédisták, választhatjátok meg az egész Wikimédia közösség képviselőít. A Kuratórium tagjai jogosultak a Wikimédia Alapítvánnyal kapcsolatban minden döntést meghozni. A kuratórium feladata nem a weboldal szerkesztése.

Két tagra szavazunk most, akik két évre kerülnek megválasztásra. Ahhoz, hogy szavazhass, 2005. május 29. éjfélig (UTC) 400 elvégzett módosítással kell rendelkezned a Wikimédia projektben és a legrégebbinek legaláb 90 nappal a dátum előttinek kell lennie. Kérünk ügyelj arra, hogy a Szavazási Bizottság jogosult a szavazástól eltiltani az örökre eltiltott felhasználókat és a többszörös felhasználókat. Több projektben való részvétel miatti többszörös szavazás ebbe a kategóriába esik.

A szavazás olyan módon lesz megtartva, hogy akárhány jelöltre lehet szavazni és a két legtöbb szavazatot elérő jelölt lesz győztes. Szavazategyenlőség esetén kettejük között új szavazás lesz kiírva.

Az érdeklődők a jelölési adatlapot a jelöltek oldalán vagy aloldalain találhatják meg 2005. június 7. éjféltől (UTC). Ezt követően három hetük van bemutatkozni a Wikimédia-közösségnek. A fordítási koordinátorok a bemutatkozásokat minden lehetséges nyelvre lefordítják, majd megkezdődik a szavazás.

A szavazás menete az alábbiak szerint alakul:

Jelöltek bemutatkozása
2005. június 7. kedden 0 órától (UTC)
2005. június 27. hétfőn 24 óráig (UTC)
Szavazás
2005. június 28. kedden 0 órától (UTC)
2005. július 11. hétfőn 24 óráig (UTC)

Ha beszélsz más idegennyelven is, kérünk fordítsd le ezt az oldalt és helyezd el a megfelelő Wikimédia-projekt oldalán. Erről az választási felhívások fordítása oldalon tájékoztass minket.

Ha a jövőben szeretnél részt venni ezen felhívások fordításában, kérünk jelentkezz a az erre szolgáló weboldalon..

Végezetül sok sikert szeretnénk kívánni a jelölteknek.

Szavazási biztosok, Wikimédia Szavazási Bizottság

Revision on June 15

edit

Hello Everyone,

The qualifications required in order to vote have been changed. Formerly, it was "400 in total prior to 00:00 May 30, 2005 (UTC)", but it is now "at least 400 edits prior to 00:00 May 30, 2005 (UTC) on the Wikimedia project from which you cast your vote."

This change had been suggested by the Board (see Wikimedia:Meetings/June 7, 2005) to help us to avoid errors and the possibility of fraudulent votes.

Thank you for your understanding.

09:57, 15 Jun 2005 (UTC)
Election officials, Wikimedia Election Committee