Pabukon Wikipédia

This page is a translated version of the page The Wikipedia Library and the translation is 68% complete.
Outdated translations are marked like this.

Wikipedia Library owl.svg

Pabukon Wikipédia

State Library of Victoria La Trobe Reading room 5th floor view.jpg

Pabukon Wikipédia nulung para éditor muka bahan-bahan rujukan anu bisa dipercaya pikeun ngaronjatkeun Wikipédia.

The Wikimedia Foundation team responsible for running the library has formed partnerships with dozens of publishers of paywalled materials, and makes those resources accessible to Wikimedia contributors who meet the eligibility criteria.

Anu dipigawé

Aksés datasila: Ngokolakeun sumbangan aksés bébas ka sumberdaya teu gratis anu bisa dibuka ku éditor.

Babagi rujukan: Nyieun kaca babagi sumberdaya anu éditor bisa mundut hiji rujukan ti séjén éditor.

Cara ilubiung

Tarjamahkeun: Anjeun bisa mantuan éditor anu nyarita basa anjeun ku cara narjamahkeun platpom Kartu Pabukon!

Jadi koordinator: Mantuan ngokolakeun jeung ngaronjatkeun pabukon.

Get your library involved: Explore our options for engaging as a library

Help us with tech projects: Help complete technical tools, tasks, and changes to improve research on Wikimedia projects.

Baca kalawarta: Baca ngeunaan jeung nuturkeun warta kagiatan mutahir.



Cabang sajagad

ArabBengaliKatalanJérmanYunaniInggrisSpanyolPersiaSuomiPrancisHindiIbraniKurdiItaliaBelandaNorwegiaPolskiPortugisSimple EnglishSindhiSwediaTurkiUkrainaVietnamYorubaTiongkok