Anunț privind finalizarea procesului autentificării cu un singur nume de utilizator/Anunț privind redenumirea numelui de utilizator

This page is a translated version of the page Single User Login finalisation announcement/RenameUser announcement and the translation is 100% complete.


Scopul finalizării procesului autentificării cu un singur nume de utilizator este acela ca fiecare editor Wikimedia să aibă un singur nume de cont, recunoscut global pe toate proiectele. Așa cum probabil știți, după o lungă perioadă de stagnare, procesul a fost acum reluat ca un efort între birocrați, stewarzi și inginerii Fundației Wikimedia. De asemenea, acest lucru va oferi posibilitatea dezvoltării uneltelor cross-wiki precum notificările globale și listele urmărite. Data în care finalizarea procesului de logare cu un singur nume de utilizator va fi completă nu a fost stabilită deocamdată.

Procesul implică schimbarea tuturor proceselor de redenumire într-un singur proces de redenumire global. Abilitatea pentru birocrații locali de a redenumi utilizatori ai acestui proiect va fi dezactivată începând de luni, 15 septembrie 2014, fiind unul dintre primii pași. Grupul utilizatorilor cu drept de redenumiri globale (global renamers) urmează a fi creat pentru a asigura că proiectele și limbile vor fi reprezentate până la data când se va întâmpla acest lucru. În urmă cu trei săptămâni, am trimis o notă fiecărui birocrat despre acest proces, alături de invitația de a participa și mulți au început deja să ceară să facă parte din acest grup. Alături de stewarzi, cei care efectuează redenumiri globale vor fi împuterniciți să ajute editorii de-a lungul procesului, adesea dificil, de a obține un nume global.

În final, vizitați Special:MergeAccount pentru a unifica contul dumneavoastră dacă nu ați făcut acest lucru niciodată. În cazul în care paginile despre redenumire ale proiectului în care sunteți implicat trebuie să fie actualizate, vă rugăm să faceți acest lucru, îndemnând oamenii către m:SRUC pentru viitoare cereri de redenumiri, mai ales dacă acest proiect nu are birocrați cu drepturi de redenumiri globale. Dacă aveți întrebări, puteți citi mai multe pe pagina de ajutor de pe Meta. Totodată, puteți urmări progresul tehnic la mediawiki.org. Contactați-mă oricând pe Meta, inclusiv pentru întrebări. Vă mulțumesc pentru timpul dumneavoastră.