Fundraising 2010/Joan Gomà/ca


Joan Gomà

edit
  • Llegiu:
  • Una crida personal de
  • l'autor de la Viquipèdia Joan Gomà
  • Un missatge de l'autor de la Viquipèdia Joan Gomà

No estava malament però tampoc prou bé.

Una vegada vaig trobar a la Viquipèdia un tema que havia estudiat a l'escola. Me'n vaig adonar que hi mancaven uns quants punts importants. Vaig prémer el botó modifica i vaig fer alguns canvis. Des de llavors no he parat d'escriure a la Viquipèdia.

La Viquipèdia és la suma de tots quests moments de descoberta que fan milions d'autors com jo. Gent d'arreu del món aporten el seu temps i la seva energia a quests vast i sempre creixent magatzem de coneixement que ha esdevingut la Viquipèdia.

Cada mes, més de 400 milions de persones fan servir la Viquipèdia i els seus projectes germans. De fet, és el cinquè lloc web més popular del món.

Però el que és de veritat destacable de la Viquipèdia és que és el producte de voluntaris que treballen de mica en mica. Com que la Viquipèdia és lliure d'anuncis els que la creem i els que la fem servir hem de protegir-la i mantenir-la.

És d'això del que tracta la campanya anual de recaptació de fons. És per això pel que jo ja he fet el meu donatiu personal.

Espero que avui decideixis afegir-te a mi fent un donatiu de 20$, 35$, 50$, o del que puguis per tal de mantenir la Viquipèdia lliure i de franc.

Mercès,

Joan Gomà

Barcelona, Catalunya