Eleccions de la Fundació Wikimedia/2022

This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2022/Community Voting and the translation is 83% complete.
Outdated translations are marked like this.

Les eleccions a la Junta Directiva del 2021 se celebraran del 4 d'agost del 2021 al 17 d'agost del 2021.

Els membres de la comunitat Wikimedia tenen l'oportunitat d’escollir quatre candidats per a un mandat de tres anys. Aquesta pàgina conté instruccions de vot, l'elegibilitat dels votants i demandes freqüents sobre la votació.

Voteu

Si teniu dret a vot:

 1. Llegiu el declaracions de Candidat i veieu la valoració de cada candidat per part del Comitè d'Anàlisi
 2. Llegiu les respostes dels candidats a les demandes dels Representants Afiliats
 3. Watch the videos recorded by the candidates answering 6 questions from the community; there is also a text version, including additional questions from the community.
 4. Useu el Compàs d'Elecció com a ajut per a guiar-vos en la decisió del vot (based on answers to 15 additional community-sourced questions).
 5. Decidiu a quins candidats donareu suport.
 6. GAneu a la pàgina de vot de SecurePoll.
 7. Seguiu les instruccions d'aquesta pàgina.

Com votar

 
Un exemple de la interfície de vot SecurePoll que veuran els votants.

A continuació trobareu informació útil per tal d'assegurar-vos que la vostra experiència de votació transcorre sense problemes. Si us plau, llegiu atentament aquesta secció abans d'anar a votar.

 • Aquesta elecció utilitza la metodologia del vot únic transferible. Podeu trobar una explicació del procés de càlcul ací.
 • A la pàgina de votació, l'elector veurà una seqüència de quadres desplegables. L'elector classificarà els candidats des de la "Preferència 1" (més preferida) fins a "Preferència 19" (menys preferida).
 • A partir de la part superior, l'elector començarà a classificar els candidats que consideri més idonis per ser elegits. Els candidats que el votant cregui que són menys adequats s'haurien de marcar al final de la llista.
 • Un votant pot deixar de classificar els candidats en qualsevol moment del procés de votació. Per exemple, de 19 candidats, l'elector només podria classificar els 6 primers i no els 13 restants.
 • Cal classificar els candidats sense ometre nombres intermedis. Si ometeu nombres, es produirà un error. Per exemple:
 • Un votant no pot puntuar el mateix candidat diverses vegades. Puntuar el mateix candidat diverses vegades produirà un error. Per exemple:
 • Hom pot tornar a votar a les eleccions. Anul·la i se superposa al vot anterior. Es pot fer tantes vegades com un vulgui.