Wikimedia Foundation elections/2021/Candidates/ca

This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2021/Candidates and the translation is 100% complete.

Les eleccions van acabar el 31 d'agost 2021. No s'acceptaran més vots.
Els resultats es van anunciar el 7 de setembre 2021. Deixeu qualsevol comentari que tingueu sobre les eleccions de 2021 a la pàgina d'anàlisi posterior de les eleccions.

La Junta Directiva de la Fundació Wikimedia supervisa les operacions de la Fundació Wikimedia. Els membres de la comunitat i els membres designats formen la Junta Directiva. Cada membre compleix un mandat de tres anys.

Eleccions a la Junta de 2021
Portada
Candidats
Informació de la votació
Vot únic transferible
Resultats
Discussions
PMF
Preguntes per als candidats
Organització
Traducció
Documentació
This box: view · talk · edit

La comunitat Wikimedia té l'oportunitat de votar per als membres de la comunitat. Quatre candidats seleccionats per la comunitat s'uniran a la Junta Directiva. Wikimedia és un moviment global que busca candidats de la comunitat més àmplia. Els candidats ideals s'alineen amb la missió de Wikimedia i són reflexius, respectuosos i orientats a la comunitat. La Junta voldria trobar perspectives i veus poc representades i essencials per al nostre moviment.

Taula de candidats

Feu clic al nom d'un candidat per obtenir més informació.

Habilitats

La Junta Directiva va avaluar les habilitats i experiències que té. Els candidats completen aquesta avaluació d'habilitats a la sol·licitud, cosa que només té finalitats informatives. L'esperança és que els membres s'uneixin a la junta per omplir els buits en habilitats i experiències. L'actual Junta Directiva va compartir aquesta informació després d'avaluar les seves habilitats.

Habilitat Habilitats desitjades Habilitats cobertes Habilitats cobertes pels membres el mandat dels quals finalitza el 2021
Estratègia i gestió organitzativa X X
Desenvolupament de productes i tecnologia de plataformes a nivell empresarial X
Política pública i dret X
Ciència de dades socials, anàlisi de grans dades i aprenentatge automàtic X
Contribució al moviment Wikimedia X X
Construcció de moviments globals i organització comunitària X X
Acadèmia/GLAM/educació X X
Viure o treballar per compartir coneixement en un context repressiu X
Servei de junta de govern X
Finances i supervisió financera X
Recaptació de fons sense ànim de lucre X
Governança de la junta X

Preguntes als candidats

La comunitat va fer preguntes durant el període de nominació. El Comitè Electoral va seleccionar-ne onze per als candidats. Se'ls va demanar que responguessin les preguntes abans del 20 de juliol de 2021, de manera que es poguessin traduir les respostes abans de començar la votació.

Verificació dels candidats

El Comitè Electoral o el personal de la Fundació Wikimedia verificarà els requisits dels candidats. El personal de la Fundació Wikimedia verificarà la identificació i requisits dels candidats fora de línia. La verificació dels requisits basats en la wiki i la identificació es troba en aquesta pàgina. Els requisits dels candidats fora de línia es verificaran més endavant.

Els membres de la comunitat poden veure candidatures no elegibles per al 2021 i candidatures retirades.