Training modules/Keeping events safe/slides/ways-to-accept-reports/he
במהלך האירוע: דרכים להעביר דיווח
העדר דיווח בכתב לא צריך להיות סיבה להתעלם מדבריו של משתמש מודאג. צריך להתייחס ברצינות לכל דיווח בנוגע למקרה של הטרדה, ללא קשר לאופן שבו הדיווח הועבר.
דיווח רשמי בכתב על התקרית או האירוע המדוברים, אליהם ניתן להפנות, לעקוב ולסקור במועד מאוחר יותר, הוא מאוד חשוב. עם זאת, כתיבת דיווח רשמי בכתב באופן מיידי לא תמיד עשויה להיות אפשרית או מעשית.
ניתן להעביר דיווח בעל פה באמצעות פנייה אל חבר בצוות התגובה למקרי חירום הנמצא במקום. בעוד שחברי צוות התגובה צריכים להיות קלים לזיהוי עבור שאר המשתתפים, ייתכן שהם לא יהיו נוכחים במקום בזמן האירוע. במקרה זה, המדווח יכול לפנות לכל אחד מחברי צוות המארגנים של האירוע, אשר גם אותם צריך להיות קל לזהות. חבר בצוות המארגן של האירוע יוכל למצוא חבר זמין בצוות התגובה למקרי חירום, שיוכל לטפל בתקרית בהתאם לצורך.
בעוד שהאחריות לטיפול בדיווח מוטלת בעיקר על צוות התגובה למקרי חירום, חבר בצוות המארגן של האירוע צריך גם הוא להיות מוכן לקבל דיווח דחוף במידת הצורך על מנת לספק רמה מסוימת של מענה מיידי. לאחר מכן הוא יכול לערב את צוות התגובה למקרי חירום בהקדם האפשרי, בהתאם לתקשורת הפנימית ולפרוטוקולי ההסלמה.
במקרים של דיווחים מילוליים, יש לרשום תיעוד בכתב על-ידי חבר בצוות התגובה למקרי חירום מיד עם סיכום הנושא, תוך בדיקה שהתיעוד מדויק על-ידי המדווח, וחתימתו על גביו.