Template:Usurpation requested/sq

This page is a translated version of the page Template:Usurpation requested and the translation is 100% complete.

You can use this template to notify users about usurpation requests.
Please select a language and use the text without <translate> tags by using the button "View raw source":

Kërkesë për uzurpim

Përshëndetje, Usurpation requested. Një kërkesë është bërë nëpërmjet SRUC (metawiki) për të uzurpuar, ose "të marrë në kontroll", emrin tuaj të përdoruesit sepse një përdorues tjetër dëshiron ta përdorë atë për të redaktuar.

Nëse ju nuk e kundërshtoni të riemëroheni me një emër përdoruesi të ri dhe që një përdorues tjetër të përdorë atë emër që ju tashmë e keni, ju lutem kyçu dhe përgjigju këtu duke tregua (ju mund të na tregoni edhe emrin e përdoruesit që do të donit të keni, ose ne do të gjenerojmë një për ju) ose përdore Special:GlobalRenameRequest.

Nëse nuk bëni asnjë gjë: kërkesa mund të plotësohet menjëherë, dhe llogaria juaj do të zhvendoset në një emër përdoruesi gjenerik. Ju mund të kërkoni që ai të zhvendoset në një emër përdoruesi të ri, sipas zgjedhjes suaj, në çdo kohë.

Nëse kundërshtoni të riemëroheni: ju lutemi të kyçeni dhe të bëni një redaktim në këtë faqe në mënyrë të qartë duke deklaruar se ju e kundërshtoni uzurpimin. Çdo kundërshtim nga ana juaj do të parandalojë uzurpimim.

Ju lutem vini re se edhe në qoftë se emri juaj i tanishëm i përdoruesit është uzurpuar, ju prapë mund të redaktoni dhe të dhënat tuaja nuk do të humbin; parapëlqimet tuaja, lista mbikëqyrëse, dhe cilësimet e tjera të përdoruesit do të transferohet në një emër përdoruesi të ri.

Ju faleminderit për kohën tuaj.